İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Walkie Talkie Demeti Göğüs Ön Paketi Kılıfı Kılıf Taşıma Çantası Baofeng UV-5R UV-13 PRO UV-9R BF-888S TYT Motorola

₺5 929.05 ₺2 964.43
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Bu cepler, cep telefonları ve MP3 çalarlar gibi elektronik cihazları da tutabilir. 【 Package Include 】 1 X Naylon Radyolar Cep

【Son derece Nefes Alabilir】Arkada az yer kaplar ve oldukça nefes alabilir.Velcro ve dokuma toka tasarımı, eşyaların taşınmasının stabilitesini etkili bir şekilde sağlayabilir.

【 Çok Fonksiyonlu】 Radyo göğüs çantası dayanıklı naylon malzemeden yapılmıştır, ayarlanabilir omuz askıları omzuna zarar vermez, hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.Çok cepli fermuar tasarımı ekonomik, güzel ve affordable.It arkada az yer kaplar ve oldukça nefes alabilir.Velcro ve dokuma toka tasarımı, eşyaların taşınmasının stabilitesini etkili bir şekilde sağlayabilir.

【Taşıması ve Kullanımı Kolay】 Ayarlanabilir elastik ve yumuşak omuz askıları, omuzlarınızı rahatlatın, hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Radyo göğüs askısı Tutucu Ayarlanabilir Omuz Göğüs Ön Paketi İki Yönlü Telsiz Kılıfı Kılıf Yelek Rig el telsizi Kılıfı

【Birden Çok Duruma Uygulayın】 İki Telsiz Cebi, ilk yardım malzemeleri için Bir Büyük Fermuarlı Cep, Şarj Cihazı vb. İle; Çeşitli telsizler (telefonlar) ve GPS'LER için uygundur sizes.In gerçek kullanımda, bu cepler cep telefonları ve MP3 çalarlar gibi elektronik cihazları da tutabilir; Uygulanabilir durumlar: polis, üretim atölyesi, tehlikeli bir yer gibi şantiyeler, uygun taşıma telsiz ekipmanı ve çeşitli çalıştırma araçları.

【Yüksek Kalite ve Benzersiz Tasarım】 Dayanıklı naylon malzemeden yapılmış, su geçirmez, kire dayanıklı ve temizlenmesi kolay,Ellerinizi serbest bırakmak için telsiz veya diğer aksesuarları yerleştirmek için birden fazla cebe sahiptir.

Ağırlık 0.25
Malzeme Naylon
Marka Adı BAOFENG
Öğe Türü Kılıflar ve Çantalar
Model Numarası PT14'ÜN
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız