İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

YinYang Balık Mousepad Koi Büyük Mouse Pad Klavye sümen Xxl Kaymaz Ofis Masası Pad Sanat Mausepad Ev Kauçuk Slipmat 900x400

₺396.59 ₺129.63
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

5.çevre koruma:

3.Kalın malzeme:

4.Memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı iyi yorumlar verin .Tüm mağaza için kullanılabilecek 1USD nakit kupon alacaksınız.

2.Renk farkı sorunu:Herhangi bir üretim süreci küçük renk farkı sorununa yol açabilir.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Lütfen anlayın.

1.Koku sorunu: Isı transfer baskısı nedeniyle, yeni mouse pad'in kokusu az olacaktır, lütfen birkaç gün havalandırılan bir yere koyun.

1.HD Orijinal Görüntü:

Güzel overlok, düzgün çalışma, üniforma

Yukarıdaki resimler tüm mouse pad'imizi içermez.Binlerce farklı modelimiz var.Beğendiğiniz birini bulamazsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

3.Boyut sorunu: Kauçuğun termal genleşmesi ve büzülmesi nedeniyle, kalınlık ve uzunluk, önlenemeyen birkaç farklılığa sahip olacaktır.Lütfen anlayın.

3. Ismarlama mousepad için ücretsiz tasarım hizmeti, sadece resmi satışlara gönderin .Sadece sizi mutlu etmek için minimum sipariş miktarı 1 adettir.

4.Kaymaz alt:

Doğal malzeme, sağlıklı, çevre koruma

Satış sonrası servis:

YinYang Balık Mousepad Koi Büyük Mouse Pad Klavye sümen Xxl Kaymaz Ofis Masası Pad Sanat Mausepad Ev Kauçuk Slipmat 90x40

1. Farklı nakliye seçenekleri var.Fiyat ve güvenlik göz önüne alındığında Bluegold.com.tr standart nakliye tercih edilir.Maliyet hakkında sakıncası yoksa DHL, UPS, Fedex daha hızlı nakliye görüşleridir.

2.Overlok Detayları:

Kalın kauçuk alt, güvenli, toksik olmayan ve tatsız, altta süper güçlü adsorpsiyon hatları, masaüstüne sıkıca oturur ve deforme olması kolay değildir.

Lütfen dikkat edin:

HD dijital termal transfer baskı, 0.01 mm kadar hassas desen, renkli, yüksek çözünürlüklü, solmaz, yıkanabilir

Mouse Pad, Mousepad, Büyük Mouse Pad Oyun, Fare Mat, Mousemat, hız Mouse Pad Oyun, oyun aksesuarları, Mousepads, sümen, anime fare altlığı, Bilgisayarlar İçin Klavye, Oyun Klavyesi, gabinete gamer, Mousepad Gamer, Pc Gamer, Mouse Pad XXL, kaymaz Fare Halı, Oyun Faresi Ped, Bilgisayar Mouse Pad, tapis de souris anime, almohadilla para raton, Kilitleme Kenarı, Overlok, Kawaii, Oyun Masaüstü, Genişletilmiş ped, Kilim, Halı mouse bilgisayar, Oyun paspasları, Kendin yap Özel, Yastık, tapis de souris, коврик для мыши, Kaymaz, Doğal Kauçuk, Yumuşak,

2. Adresinize farklı lojistik,fiyat,teslim süresini kontrol etmek için mal satın alma düğmesine tıklayın.Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçin .

6.Özel Servis (Minimum sipariş miktarı tek parçadır):

Kalın malzeme, yüksek yoğunluklu, mükemmel çalışma deneyimi.

4.Mal kalitesi, teslimat vb.İle ilgili herhangi bir sorun olduğunda ilk kez bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için en iyi çözümü üreteceğiz.

5.Memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı iyi yorumlar verin .Tüm mağaza için kullanılabilecek 1USD nakit kupon alacaksınız.

Boyut1 800x300/900x400mm
Marka Adı TLXT, Seçici Mayıs
Numara R8PYHFGRTGTWOFUW'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin, CN (Kökeni)
Açıklama 1 Fare altlığı, Oyun Mouse Pad
Malzeme Silgi
stil 1 Oyun Mouse Pad
stil 2 Kaymayı Önleyici
Boyut Seçeneği Ev / Ofis / Dış Mekan
Ürün Durumu stok, mevcut
Paket Evet
Sürüm Yıldız ay Mousepad
Yüzey Giysi

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-05-02

Kaliteli teslimat iki hafta sürdü

Misafir - 2023-06-20

Uzun bir bekleyişten ve yol boyunca bir yerlerde kaybolduğuna dair güvensizlikten sonra hayal kırıklığına uğramadım. Süper mouse pad ve çok kaliteli.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız