İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

AN2515 - 8 Mat Neon Solvent Dayanıklı Glitter Mix Oje Glitter Mix Oje ve Diğer DIY dekorasyon 1 Paket =50g

₺195.21
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

- Glitter Şekli: Altıgen Şekli

2. Lütfen sipariş vermeden önce gönderim adresinizin gerçek adresinizle eşleştiğinden emin olun.Biz herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresleri sorumlu değildir.Ürünü tekrar göndermek için bir ücret talep edilecektir.

İhtiyacınızı karşılamak ve en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.Sipariş ettiğiniz üründen memnun değilseniz, lütfen üç iş günü içinde iade edin.Teslimat ödemesinden ve malların kaybından ve hasarından lütfen siz sorumlusunuz.(İkisinden de sorumlu olmayacağız)

Ürün Resimleri:

Büyük sipariş için çok cazip bir fiyat alacaksınız.Bize hoş geldiniz.T/T,Western Union ,Paypal ve diğerlerini kabul edebiliriz .Hadi, bizimle iletişime geçin, bir dakika sonra çok para kazandıracak ve memnun tedarikçiyi bulacaksınız .O(∩_∩)O~

İade Politikaları Hakkında:

1. Genellikle ücretsiz kargo biz 48 saat içinde Çin sonrası hava posta sevk edilecektir (hafta sonları ve tatil günleri dahil değildir) ödeme onaylandıktan sonra .Genel olarak, mallar yaklaşık 15-45 gün içinde tarafınıza ulaşacaktır .beklemek istemiyorsanız, diğer nakliye yolunu seçebilirsiniz.Bazen, bazı sonuçlar için, belki mallar teslim edilecek ve size biraz geç ulaşacaktır.Keşke anlayabilsen.Veya daha hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Bir kerelik 100 $ve üzeri tüm satın alımlar için, sipariş daha hızlı ekspres ile ücretsiz olarak gönderilecektir .

- Ürün : Glitter Pulları

- Mini.Sipariş : 1 grup = 1 torba = 50g

-Büyük sipariş Adedi: 3KGS (Herhangi bir parıltı rengi ,şekli ve boyutu karıştırabilir)

( Not: Canlarım, renklerin etkisini gösteren fotoğraf tamamen yansıtıcı olamaz, lütfen anlayın)

Parıltı Uygulaması :

- Glitter Renk: resim Olarak

Mat Neon Solvent Dayanıklı Glitter Mix Oje Glitter Mix Oje ve Diğer DIY dekorasyon 1 Paket =50g

- Eşya yok. Model numarası.: N-2515

3 .İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Tanım:

Sevkiyat hakkında:

1. Solvent direnci 2. Parlak ve Işıltılı Renk 3. %100 kalite güvencesi

Geri Bildirim Hakkında:

- Parlak Ambalaj ve N. W. t: Abt. 50g, Güvenilir Polyester Çanta ve karton

-Büyük glitter sipariş Örneği: Mevcut, Numuneler ücretsizdir, Alıcılar ekspres ücretten sorumludur

Toptan satış için :

Canlarım, %100 % müşteri memnuniyeti yapmaya çalışıyoruz ,ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen diğer müşteriler referansı için geri bildiriminizi bırakın.Aldığınız öğelerden memnun değilseniz, lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sorunu açmadan önce sorunu çözmek için bize bir şans verin.Sizin için elimizden gelenin en iyisini yapacağız,desteğiniz için çok teşekkürler !

- Glitter Boyutu: Karışık Boyut

NET ağırlık 50g
Malzeme EVCİL HAYVAN
Model Numarası Model Numarası.
Öğe Türü Tırnak Parıltısı
Marka Adı Bincon'un
Miktar 50g

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız