İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mıknatıs Sensörü Prop Dizisi Sürüm Gerçek Kaçış Odası Oyun Kullanımı Mıknatıslar Dokunmatik Sensörler Sağ Dizisi Kilidini Açmak için Macera

₺757.50 ₺734.74
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Nasıl sıfırlanır

Kısa Tanıtım Mıknatıs sensörleri resimlerin veya ahşap levhaların arkasına monte edilebilir.Algılama aralığı 0-2 cm'dir.Oyuncuların sensörlere doğru sırayla dokunmak için mıknatıs nesneleri bulmaları gerekir, ardından kilit açılır.Dokunma sırası yanlışsa hiçbir şey olmaz.

Sıcak ipuçları

Nasıl oynanır

Mıknatıs sensörleri Denetleyici 12V Adaptör

Şifre nasıl ayarlanır

1.Sahne Parçaları Tüm sahne EM kilidi içermez, 12V EM kilidini satın almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 2.Gümrük Vergileri Ürün fiyatına ithalat vergileri, vergiler ve diğer harçlar dahil değildir. 3.Nakliye Şartları 1) Biz dünya çapında nakliye yapmak (bazı ülkeler Dışında ve APO/FPO). 2)Biz ödeme aldıktan sonra 4 gün içinde mal gemi olacak; adresi veya diğer bilgileri değiştirmeniz gerekiyorsa, ödeme yapıldıktan sonra 24 saat içinde lütfen bizimle iletişime geçin. 3) Servis Transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil zamanlarında farklıdır.Eğer 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, sadece bana ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve yakında size cevap vereceğiz. 4) Video ve resimlerde gösterilen resimler referans içindir.Sizin memnuniyetiniz bizim en önemli şeyimizdir! 4.Geri bildirim Sahne aldıktan sonra bize erken bir onay verebilirseniz, bu çok takdir edilecektir.Bizim sahne ile memnun iseniz olumlu bir geribildirim bırakın lütfen (Beş Başlar) .Herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu en kısa sürede çözeceğiz.Anlayışınız için teşekkürler. 5.İade Tüm mallar kaliteli ve sevkıyattan önce kesinlikle kontrol edilir.Herhangi bir kalite probleminden kaçınacağız.Memnun değilseniz, 24 saat içinde bizimle iletişime geçebilir ve öğeyi 7 gün içinde değiştirebilirsiniz.Pervane elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve geri ödeme veya değiştirme yapamayız.İade edilen tüm ürünler orijinal durumda ve tüm bileşenler dahil orijinal ambalajında olmalıdır.Ayrıca dönüş için bize belirli bir neden ve takip numarası vermelisiniz.Her ikisi de yukarıdaki her şeyi onayladıktan ve işlemi Bluegold.com.tr'ten iptal ettikten sonra size geri ödeme yapacağız.

Gücü kesin, ardından güç açıkken yapılandırma düğmesine basın.Elinizi bırakın ve ardından istediğiniz şifre sırasını ayarlayın.Birkaç saniye sonra şifre başarıyla kaydedilecektir.

Denetleyici EM kilidi ile nasıl bağlanır

Kilidin kırmızı telini kontrol cihazındaki kırmızı tel ile bağlayın; kontrol cihazındaki siyah tel ile siyah tel.

Pervane listesi

Ürün Adı: Mıknatıs Sensörü Prop-Dizi Versiyonu

Mıknatıs nesnesini çıkarın, ardından pervane 30 saniye sonra sıfırlanır.

1. Oyuncular daha önce ipuçlarına göre bazı mıknatıs nesneleri bulmalıdır.Oda sahipleri mıknatıs nesnelerini odanın bir yerinde gizleyebilir. 2. Mıknatıs sensörleri resimlerin veya ahşap levhaların arkasına monte edilebilir.Bazı bulmacaları çözdükten sonra, oyuncular doğru indüksiyon dizisini elde edecekler. 3. Tüm mıknatıs sensörlerine mıknatıs nesneleri tarafından doğru sırayla dokunulduğunda, kapı açılacaktır.

Yön Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Güvenlik Modu Sinyal ile Güvenli Değil
Model Numarası EX0024'NIN sohbeti
Marka Adı EXZYU'NUN

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız