İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Doreen Kutusu Güzel Boncuk Kapaklar Çiçek Gümüş Renk (10mm-12mm Boncuk Uyar) 8x8mm, delik:yaklaşık 1.3 mm, 200 Adet (B25874)

₺64.23 ₺52.66
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Paketleme Detayı

dönüşüm:1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç Renk Gümüş renk Miktar Bu öğenin 200'ünü liste fiyatından alacaksınız Parça No.B25874 Notu.

Geri Bildirim ve Satış Sonrası Servis

Ödeme yöntemleri

hakkımızda

Nakliye hakkında

Delik boyutu :1.3 mm Kalınlık: 1.9 mm (1/8")

Ücretsiz Kargo!Boncuk Kapakları Çiçek Gümüş Rengi (10mm-12mm Boncuklara Uyar) 8x8mm, Delik:yaklaşık 1.3 mm, 200 Adet Malzeme: Çinko metal alaşımı (Kadmiyum İçermez)Boyut Yaklaşık :8mm x 8mm( 3/8"x 3/8")

Bize verdiğiniz fırsata dönüş olarak, daha fazla alıcıya iyi ürün ve hizmet sunmak için Bluegold.com.tr'te işimize başlıyoruz.

Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz bize olumlu geri bildirimler bırakabilirsiniz takdir edilmektedir.Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda ilk kez bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, bu alanda on yıldan fazla değerli deneyime sahibiz, sonuç olarak sizin için herhangi bir sorunu çözebiliriz.Lütfen olumsuz geribildirim bırakmayın veya bir anlaşmazlık açmayın.Bize güvenin, herhangi bir kaza çözülecektir .

Her sipariş, Kabarcık zarf veya çok katmanlı karton kutu kullanılarak gönderilir ve her müşterinin eline ulaştığında malların nakliye sırasında hasar görmesini önler.

Mücevher tedarik işimizin yolculuğu, ekibimizde sadece 2 üyenin bulunduğu 2001 yılında başladı.Şimdi Asya , Avrupa ve Amerika'da 300'den fazla çalışanı olan bir ekibe dönüştük .Ve tüm dünyadaki müşterilere boncuk ve mücevher malzemeleri sunmaktan gurur duyuyoruz.2001 yılında ilk siparişimizi aldığımızda ne kadar heyecanlandığımızı hala hatırlıyoruz, bu da bizi sizden gelen her siparişi yerine getirmeye motive etti.

Sadece Visa , MasterCard , QIWI , Western Union ve Banka Havaleleri yoluyla Bluegold.com.tr Emanet yoluyla bize ödeme yapmaktan çekinmeyin .Ödemeniz yalnızca malları aldığınızı onayladıktan sonra bize bırakılır.

Öğe Türü Takı Bulguları
Metal Türü Çinko alaşımı
Takı Bulguları Türü Boncuk Kapakları
Malzeme Metal
Marka Adı Doreen Kutusu
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası B25874'nın sohbeti

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız