İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sedir Çiftlik Evi Zincirli Açık Sundurmalı Salıncak, Suya Dayanıklı, Sundurma,, İki Kişilik Oturma, 600 Lb Ağırlık Kapasitesi, 4,6 f

₺29 060.22 ₺22 376.36
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

MONTAJLI BOYUTLAR: Genişlik: 4'7" x Derinlik: 2'4" x Yükseklik 7'9", Ağırlık: 57lbs.5 Yıllık sınırlı garanti ile desteklenmektedir.

Etkileşimli BİLT uygulamamızla kolay montaj: Önceden kesilmiş, önceden delinmiş, önceden boyanmış ve adım adım etkileşimli BİLT uygulamasıyla desteklenmiştir.

ÖZELLİKLER: Çiftlik Evi Sundurma Salıncağı, rustik çiftlik evi görünümünü elde etmek için doğal keten tohumu yağı ile tamamlanmıştır.

Dayanıklı VE suya dayanıklı: Endonezya Akasya ağacından yapılmış, dayanıklı ve doğal olarak suya dayanıklı yüksek dereceli dış kereste, bu nedenle her iklim için mükemmeldir.

ZİNCİRLER DAHİL: Ağır hizmet tipi metal zincirler güçlü destek sağlar.Hiçbir endişe ile boş zaman zevk ve büyük arka bahçesinde uyuyor, bahçe veya .

MÜKEMMEL HEDİYE: Çiftlik evi sundurmalı salıncak, uygun fiyatlı ve bu rustik his için tasarlandığı için mükemmel bir hediyedir.

Ağırlık kapasitesi: Cömertçe 600 lbs'ye kadar tutar ve 2 kişiyi rahatça tutmanızı sağlar.

ARKA bahçe uzmanları: 35 yılı aşkın süredir montaja hazır dış mekan oyunları ve yapıları sunuyoruz!Salıncak setlerimizden ve oyun evlerimizden ahşap ve metal çardaklara, kulübelere ve çardaklara kadar çocuklara ve yetişkinlere neşe getirmek.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız