İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

LED parlayan Golf delik ışıkları LED ışıklı yeşil fincan ışıkları çok modlu yüksek parlaklık gece Golf oyun deliği ışık

₺66.94 ₺42.82
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

4.Sorunsuz kurulum: LED Golf kupası ışıklarının kullanımı ve kullanımı kolaydır.Sadece 3 No. 7 pil hazırlamanız (dahil değildir) ve bunları ürüne takmanız gerekir.Ardından, ışıkları outdoorslf fincanına kolayca takabilir ve parlak ve renkli aydınlatmanın keyfini çıkarabilirsiniz.Ürün basit bir tasarıma ve uzun bir pil ömrüne sahiptir, bu da onu yeşil koymanız için harika bir aksesuar haline getirir.

Not:

Mermi Noktaları: 1.Çok Yönlü aydınlatma: Yeşil fincan ışıkları koyarak LED ile aydınlatmayı zevkinize göre uyarlayın!Güçlü ışık, zayıf ışık, titreme ve diğerleri dahil olmak üzere birkaç harika modun keyfini çıkarın.Karanlıkta güvenliğinizi ve özgürlüğünüzü sağlarken bu ışıkların harika bir atmosfer yaratmasına izin verin.Çeşitli durumlar ve ihtiyaçlar için modlar arasında geçiş yapın!

5.Geniş Uygulama aralığı: LED Golf kupası ışıkları sadece delikleri aydınlatmak için değil, aynı zamanda deliklerin sembolü olarak da idealdir.Ekstra rahatlık ve eğlence ile gece golfü veya arka bahçede mini golf için içeride veya dışarıda kullanın.Kolay kurulum ve batarya kullanımı ile bu çok işlevli ışıklar sinyal veya dekoratif ışıklar olarak da kullanılabilir.

Belirleme:

3.Parlak ve Kararlı Aydınlatma: Düşük enerji tüketimi ile yeşil ışıklarımız, net ve kararlı aydınlatmaya izin veren yüksek parlaklıkta ampullere sahiptir, bu da size elektrik tasarrufu sağlarken loş ışıklı ortamlarda bile oynamayı kolaylaştırır.

Boyut (yaklaşık): çap 10 cm/3.9 in, kalınlık 2 cm / 0.8 in

LED parlayan Golf delik ışıkları LED ışıklı yeşil fincan ışıkları çok modlu yüksek parlaklık gece Golf oyun deliği ışık

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Ambalaj Listesi:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Golf delik ışık * 1 ( rastgele renk)

Ağırlık: yaklaşık 95g

2.Kalın Malzeme: Yüksek kaliteli ABS malzemeden üretilen LED yeşil bardak lambalarımız, ampullere ve devrelere zarar gelmesini önleyerek aşınmaya ve düşmeye karşı mükemmel direnç sağlar.Kullanım ömürlerini en üst düzeye çıkarın ve yeşillikler üzerinde kesintisiz, güvenilir performansın keyfini çıkarın.

Ürün adı: Golf delik ışıkları

Malzeme: ABS yarı şeffaf kabuk

Model Numarası Yeşil fincan ışıkları koyarak LED
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Silgi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız