İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oni Tarzı Mouse Pad XXL Kauçuk Oni Büyük Mousepad Gamer Kaymaz Sanat sümen Bilgisayar Dizüstü Pedleri 90x40cm klavye paspasları

₺1 886.14 ₺1 508.84
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

6.Baskı kalitemiz çok iyi.Mouse pad üzerinde "lekeler" bulursanız, bu sadece mouse pad deseninin orijinal tasarımıdır。

1.Bu mouse pad, aşınmayı önleyebilen hassas kenarlara sahiptir.Deformasyon ve nem alma olmadan uzun süreli kullanım sağlayın.

12. Ismarlama mousepad için ücretsiz tasarım hizmeti, sadece resmi satışlara gönderin .Sadece sizi mutlu etmek için minimum sipariş miktarı 1 adettir.

4. Bu fare matı, mükemmel kilitleme rengi efektine sahip olan malzemeden yapılmıştır.Sıvı lekeler sürekli kullanım için su ile temizlenebilir.Ve tekrarlanan temizlik ile solmaz.

3. Yoğun gölgeleme ve kaymaz doğal kauçuk taban, masaüstünü sıkıca kavrayabilir.Konforunuz ve fare kontrolünüz için birinci sınıf yumuşak malzeme.

8.Renk farkı sorunu:Herhangi bir üretim süreci küçük renk farkı sorununa yol açabilir.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Lütfen anlayın.

9.Boyut sorunu: Kauçuğun termal genleşmesi ve büzülmesi nedeniyle, kalınlık ve uzunluk, önlenemeyen birkaç farklılığa sahip olacaktır.Lütfen anlayın.

10.Mal kalitesi, teslimat vb.İle ilgili herhangi bir sorun olduğunda ilk kez bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için en iyi çözümü üreteceğiz.

11.Yukarıdaki resimler tüm mouse pad'imizi içermez.Binlerce farklı modelimiz var.Beğendiğiniz birini bulamazsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Doku daha yoğundur.Fare, daha yumuşak fare kontrolü sağlamak için hızlı bir şekilde hareket ettirilebilir ve doğru bir şekilde konumlandırılabilir .Dizüstü bilgisayarınız, bilgisayarınız ve PC'niz için mükemmeldir.

Lütfen dikkat edin:

7.Koku sorunu: Isı transfer baskısı nedeniyle, yeni mouse pad'in kokusu az olacaktır, lütfen birkaç gün havalandırılan bir yere koyun.

5. Her türlü fare, lazer ve optik için kullanılabilir.Günlük kullanım için ideal boyut.

Numara Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin
Kilitle veya değil Aşırı Kilit
Paket Evet
Marka Adı Seçici Mayıs
Ürün Durumu stok, mevcut
Malzeme Silgi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız