İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba kaplama spreyi .Parlaklığı Geri Yükleyin Yağmura Dayanıklı Seramik Kaplama Spreyi hidrofobik performansı artırır Kullanımı Kolay

₺448.10 ₺223.95
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Yansımayı Önleyin: Otomobiller için bu Seramik Kaplama spreyi, yansımayı ve parlamayı önleyerek göz tahrişini ve yorgunluğu azaltır. glass.It ayrıca ön camınızın netliğini ve görünürlüğünü artırarak sürüşünüzü daha güvenli ve keyifli hale getirir.

5. Kapasite: 350 ml

Araba Kaplama Spreyi sizin için bir zorunluluktur car.It yağmurlu günlerde su ve kiri vücudunuzdan uzaklaştırarak net bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. windshield.It ayrıca camdan yansımaları ve parlamayı azaltarak sürüşünüzü daha güvenli ve daha güvenli hale getirir comfortable.It aylarca süren uzun süreli bir etkiye sahiptir.Üzerine püskürtün ve mikrofiber bir bezle kurulayın.

Ürün Listesi:

2. Yağmura Dayanıklı: Bu Araba Seramik Kaplama Spreyi, aracınızın yüzeyinin hidrofobik performansını artırarak suyu ve kiri iten bir kaplama bırakır.Yağmurlu günlerde net bir görünüm elde edebilirsiniz.

tanım:

1. Parlaklığı Geri Yükleyin: Bu Araba Kaplama Spreyi, aracınızın yüzeyindeki kir ve lekeleri hızla temizleyebilir, yenilemek ve temizlemek için cama derinlemesine nüfuz edebilir.

1. Boyutu: 8 * 8 * 20 cm|3.14*3.14*7.87 inç

Mermi Noktaları:

Belirleme:

4. Rengi Değiştirmek Kolay Değil: Benzersiz bir formül ve iyi bir işlemle, Otomobiller için Seramik Kaplamamız, soyulması veya rengini değiştirmesi kolay olmayan uzun süreli bir etki yaratır.

4. Uygulama sahne: otomobil cam/ev pencere camı, vb.

1 * Seramik Araba kaplama Spreyi

Notlar:

5. Kullanımı Kolay: Seramik Araba Kaplama Spreyini kullanmak kolaydır.Sadece arabanızın boyasına püskürtün ve temas ettiğinde kiri anında yok eder, sonra silersiniz ve temizlik gerekmez.

3. Ürün etkinliği: cam suya dayanıklı / yağmur geçirmez

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

2. İçindekiler: Yüzey aktif madde / erozyon önleyici, vb.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Özel Özellikler Araba Boyası Kaplama Maddesi
Ürün Hacmi 350mL
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Seramik Kaplama Spreyi
Boyut 8*8*20cm
İsim Araba Kaplama Spreyi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız