İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Hızlı Araba kaplama spreyi Otomatik Kalkan Kaplama araba boyası Tamir Nano Sprey 473ml Anti Kirlenme Seramik Kaplama Spreyi Çizik Sökücü

₺448.29 ₺224.15
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Farkına varmak:

4.Basit Kaplama: sizin için en iyi seçim car.It ısıtma gerektirmeden ve normal koşullarda çalışarak zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar conditions.It kullanımı kolay ve kullanışlı: sadece 48 saat püskürtün ve kurutun.

Malzeme: araba boyası sızdırmazlık sır

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm farka izin verin.

Ana maddeler: araba boyası kaplama

1.Pürüzsüz ve parlak tutun: Bu hızlı araba spreyi, renksiz ve şeffaf bir renk üreten H9 sertlik nano kaplama teknolojisine sahiptir. layer.It aracınızı çizilmelere, aşınmaya ve yıpranmaya karşı korur, pürüzsüz ve parlak hale getirir.

Bu kullanımı kolay araç boyası yüzeyinizi çizilmelere ve kirlere karşı koruyun spray.It araba boyasının ömrünü uzatan ve vücudu temiz tutan dayanıklı bir tabaka oluşturur ve tidy.It ayrıca çevre açısından güvenlidir ve her türlü otomobil için uygundur.

2.Aracınızın değerini koruyun: Paslanma, eskime ve solma, aracınızın yeniden satış değerini düşürebilir.Bu hızlı araba kaplama spreyi, arabanıza zarar vermelerini önler paint.It aracınızın yeni görünmesini sağlayan uzun ömürlü bir yaşlanma karşıtı ve pas önleyici bariyer oluşturur.

5.Kolay ve hızlı temizlik: Durulamaya veya silmeye gerek yok, sadece püskürtün ve gidin.Bu hızlı araba kaplama spreyi, herhangi bir yüzeydeki kiri, kiri ve gresi temizler.Araba boyası, jant, abajur ve maun üzerinde çalıştığı için zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

3.Hidrofobik Düzenli Araba: Bu sprey, aracınızın yüzeyinde süper hidrofobik bir tabaka oluşturmak için nano teknoloji kullanır.Su ve kir arabanıza yapışmaz, bu da onu temiz ve parlak tutmayı kolaylaştırır.Aracınızı temizlemenin sıklığını ve zorluğunu azaltacaksınız.

1x araba kaplama maddesi

Raf ömrü: üç yıl

Ambalaj listesi:

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün Uzunluğu 0.00inch
Ürün Genişliği 0.00inch
Ürün Hacmi 473ML
Öğe Türü Boya Temizleyici
Ürün Yüksekliği 0.00inch
Ürün Çapı 0.00inch
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü araba boyası sızdırmazlık sır
Model Adı Araba Kaplama Maddesi
Ürün Ağırlığı 1.00kg
Özel Özellikler Koruma, Kaplama, Tamirat
Marka Adı vvcesidot'un

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız