İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Katlanabilir Kamp Sobası Paslanmaz Çelik Sıcak çadır Soba taşınabilir ısıtma brülör soba Açık odun sobası Çadır kamp İçin

₺5 530.15 ₺3 871.04
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Cam: 800-degree dayanıklı cam-seramik

4.Yerden tasarruf sağlayan tasarım: Dış mekan portatif odun sobası kolayca katlanabilir ve kompakt bir torbada saklanabilir, bu da açık havada taşımayı ve kullanmayı kolaylaştırır.

Depolama boyutu: uzunluk 46 cm * genişlik 39 cm * yükseklik 15 cm

Yüzey işlemi: buzlu artı çapak alma

Aksesuar listesi: baca bölümü, düzenleyici baca bölümü, karbon yatak, bir çift eldiven, yağmurluk

Ambalaj ağırlığı: 6.5 KG

1.Olağanüstü malzeme: Yangına ve hasara karşı dayanıklı kalın paslanmaz çelikten üretilmiştir.Deformasyon olmadan yüksek sıcaklıklara ve sert açık hava aktivitelerine dayanır.

Bu kamp çadırı sobası, dayanıklılık için kalınlaştırılmış paslanmaz çelikten üretilmiştir ve en sevdiğiniz açık hava yemeklerini pişirmek için yeterli ateş gücüne sahiptir.Bağımsız egzoz borusu temiz hava sağlarken cooking.It katlanması kolaydır ve herhangi bir zamanda ahşapla eklenebilir.Açık kamp maceranız için mükemmel!

2.Yakacak odun ve enerji faturalarından tasarruf edin: Odun sobamız, dış mekan pişirme ihtiyaçlarınız için mükemmel enerji ve yakacak odun tasarrufu çözümüdür.Daha az odun kullanmak, daha az karbon ayak izi ve daha düşük elektrik faturaları anlamına gelir.

5.Açık Gözlem: Yan taraftaki büyük pencereyle fırındaki alevlerin güzelliğine tanık olun.İstediğiniz zaman ateşe odun ekleyin ve dış mekan portatif odun sobasının rahat atmosferine hayran kalın.

3.Kullanışlı Montaj: Bu dış mekan portatif odun sobası, eklenmiş egzoz borusu tasarımı ile kurulumu kolaydır ve dumansız pişirmeye izin verir, böylece boğucu dumansız yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

1 * katlanabilir kamp sobası

Kullanım boyutu: ayak yüksekliği 12 cm* fırın uzunluğu 38 cm * fırın genişliği 20 cm * fırın yüksekliği 18 cm

Liste:

Daha fazla ürün detayına bakın

Kalıp Açık Taşınabilir odun sobası
Kaynak Anakara Çin
Ateşleme Cihazı ile veya Değil Dahil
Tip Gaz Sobası
Tek kullanımlık No

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız