İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba kaplama spreyi Nano Hidrofobik Sıvı Polimer Oleofobik Anti Yağmur Araba Bakım Onarım Araba Dış Restoratör Çizik Sökücü

₺338.73 ₺169.36
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Tanım:

1. Gelişmiş Teknik: Nanoteknolojiyi kullanan bu Araba Nano Seramik Kaplama, araba boyasının mikro yapısına hızla nüfuz edebilir ve aracınızın dış yüzeyinin parlaklığını ve korunmasını artıran düzgün bir kaplama tabakası oluşturabilir.

Ambalaj Listesi:

4. Geniş Uygulama Kapsamı: Bir arabanız, motosikletiniz, tekneniz veya minibüsünüz olsun, aracınızın boyasını çizilmelere, lekelere ve UV ışınlarına karşı korumak için bu nano seramik kaplamayı kullanabilirsiniz rays.No ön temizlik gereklidir ve kuru veya ıslak yüzeylerde çalışır.

3. Uzun Vadeli Etki: Bu araba nano seramik kaplamasını uygulayarak, toz, çamur, yağ ve daha fazlası gibi kirleticilerin araba boyasına yapışmasını önleyebilirsiniz.Bu, temizlik sıklığını ve maliyetini azaltacak ve araç gövdesini uzun süre temiz ve güzel tutacaktır.

Belirleme:

Kaplama maddesi*1

1. Malzeme: Sıvı

2. Net içeriği: 500 ml

3. Boyutu: (yaklaşık.) 21 * 6 * 6 cm/8.27*2.36*2.36 inç

2. En Kaliteli Malzemeler: Araba nano seramik kaplamamız tüm iklimler ve ortamlar için yüksek sıcaklıklara dayanabilir, böylece kullandığınızdan emin olabilirsiniz it.It güneşten veya motor ısısından soyulmaz veya rengi bozulmaz.

Mermi Noktaları:

Otomobiller için Seramik Kaplama, aracınızın yüzeyinde düzgün bir kaplama tabakası oluşturabilen, çizilmelere, kire ve UV ışınlarına karşı koruyabilen kaliteli bir üründür.Çevre dostu ve sizin için zararsız olduğu için kullandığınızdan emin olabilirsiniz. car.It ayrıca, suyu ittiği için arabanızı temizlemenin sıklığını ve maliyetini azaltabilir ve dust.It geniş bir uygulama alanına sahiptir ve arabalar, motosikletler, tekneler ve daha fazlası gibi çeşitli araçlarda kullanılabilir.

5. Kullanımı Basit: Bu ürünle, sprey kafasına hafifçe basarak araba boyanıza eşit bir sıvı sisi kolayca püskürtebilirsiniz.Sonra, sadece temiz bir bezle silin ve siz done.No kullanımı kolaylaştıran profesyonel araçlar veya teknikler gereklidir.

Ürün Hacmi 500ML
Marka Adı vvcesidot'un
Özel Özellikler Yüksek Korumalı Kaplama Maddesi
Ürün Çapı 0.00inch
Ürün Genişliği 6cm
Ürün Yüksekliği 6cm
Malzeme Türü Sıvı
Ürün Ağırlığı 500x100g
Öğe Türü Taşlama Parlatma Macunu ve Sıvı
Kaynak Anakara Çin
Ürün Uzunluğu 21cm
Model Adı Araba Kaplama Spreyi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız