İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Golf Atıcı Lazer Sight Pointer Koyarak Eğitim Yardımları Amaç Düzeltici Geliştirmek Hattı Aracı Öğretim Atıcı Amaç Putt Yardımcıları Dişli

₺259.83 ₺181.90
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 * Golf Salıncak Sight

Tanım:

3. 2 Mod: Manzaralar iki moddur," INT "otomatik mod ve" CON " sürekli moddur.CON modunu yalnızca görüşünüzü hedeflemek için kullanmanızı öneririz.

5、Uygulama için uygun: Görüş tüm golflere kolayca bağlanabilir clubs.It solak ve sağ elini kullanan golfçüler için teknik doğruluğu artırmak ve salıncak hissini geliştirmek için günlük salıncaklarını uygulamak için uygundur.

Manzara tüm golflere kolayca bağlanabilir clubs.It solak ve sağ elini kullanan golfçüler için uygundur.

2、Salıncak hissine hakim olun: Görüş, oyuncunun doğru salıncak hissine hakim olmasına yardımcı olur ve doğru kanca hattını hızlı bir şekilde düzeltebilir ve oyuncunun vuruş tekniğine doğru bir şekilde hakim olmasını sağlar.

1、Kurulumu kolay: Manşonu baştan kavrama yönüne doğru itin ve görüşü aşağıdan yukarıya doğru itin.Ardından, ışık kulüp kafasına 90 derecelik bir açıyla gelene kadar görüşü sola ve sağa ayarlayabilirsiniz.

4、Hafif ve taşınabilir: Görüş boyutu küçük ve taşıması kolay, kolayca herhangi bir golf kulübüne kolayca sığar.Golf kulübünüze koyun ve çok hafif olduğu için golf kulübünüzün ağır olduğunu hissetmeyeceksiniz.

1. Kurulumu Kolay: Manşonu baştan kavrama yönüne doğru itin ve görüşü aşağıdan yukarıya doğru itin.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda tolerans vardır.

Özellikler:

3、Güç kaynağı: görüş 3 LR44 düğmesi ile çalışır batteries.In " INT "modunda, ışın sadece 10 dakika sürer seconds.In" CON " modunda, voltaj düşene ve ışık zayıflayana kadar ışık yaymaya devam edebilir.

Ağırlık: yaklaşık 40g

Özellikler:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Mermi Noktaları:

Boyutu: yaklaşık 12.7*5*1.5 cm/5*2*0.6 inç

Notlar:

Ambalaj Listesi:

2. Salıncak Hissine Hakim Olun: Görüş, oyuncunun doğru salıncak hissine hakim olmasına yardımcı olur ve doğru kanca çizgisini hızlı bir şekilde düzeltebilir.

Malzeme: ABS

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız