İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çadır Araba kamp araba çadırı Çadır Bagaj Kapağı Çadır SUV Kamp Çadırları, PU4000mm Su Geçirmez, 1-4 Kişi Uyku Kapasitesi, Araba Çadırları için

₺30 927.07 ₺23 813.82
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【Çok Yönlü Tasarım】Bu suv çadırı, araba kuyruğu çadırı veya bağımsız bir kamp çadırı olarak kullanılabilir ve araçsız da kullanılabilir. (Mühürlü hale getirmek için ip ile bağlanabilir).Yaklaşan plaj gezisi için ya da arka bahçenizde ekstra açık oturma alanı yaratmak için olsun, güneş barınağı olan suv için bu taşınabilir bagaj kapağı çadırı kullanışlıdır.

Kapasite: 1-4P, Tepe yüksekliği: 82,6 inç., Ağırlık: 19 lb.

【Geniş Oda ve Olağanüstü havalandırma】 Çadırın ana bölümünde yanlarda 3 kapı ve çapraz havalandırma sağlayan hem içeriden hem de dışarıdan erişilebilen çok konumlu birkaç ağ penceresi vardır.Çadır, iç mekanı etkili bir şekilde kuru ve rahat tutabilen geniş ve nefes alabilir.

【Dayanıklı, iyi yapılmış, Hava koşullarına dayanıklı】 Bantlanmış dikişlere ve UV50+ yüksek güneş koruma faktörüne sahip PU4000 210D Oxford kumaştan yapılmış, rahat bir dış mekan deneyimi için hem su yalıtımı hem de güneş koruması sağlar.İç tabaka süper ince ağdan yapılmıştır.4 Güçlü ankraj halatı, 4 ekstra büyük çelik çivi ile kamp çadırı güçlü rüzgarlara güvenli bir şekilde dayanabilir.

【Kurulumu Kolay ve Taşıması Kolay】 Hızlı ve kolay kurulum.Hafif olan bu çadır, aracınızdaki değerli depolama alanını boşaltacak ve gazdan tasarruf sağlayacaktır.

【Büyük Tente Güneş Barınağı】 SUV kamp çadırı için SUV tente / araba çadırları tamamen açıldığında, çadırın tüm alanı 110 inç (2,8 metre) uzunluğa kadar uzatılabilir ve güneşe ve yağmura karşı koruma sağlar.Büyük güneş barınağı, kamp masaları ve sandalyeleri için gölge sağlar, böylece rahatlayabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Fitment】 Her türlü otomobil, SUV, kamyonet, otomobil ve bagaj kapağı olan diğer otomobiller için uygundur.

【Yerel Hızlı Yanıt Hizmeti】 İKİ yıllık fabrika garantisi ve işçilik hatalarına ve işçiliğe karşı iade/değiştirme politikası sağlıyoruz.

Dizayn Araca Monteli Çadır
İlk Müsait Tarih 18 Ekim, 2022
Kaynak Anakara Çin
Maksimum Yükseklik 2.8 Metre
Ürün Ölçüleri 22 U x 10 G x 10 Y
Dahil Edilen Bileşenler İp
marka STEINBR CKE
Yaş Aralığı Açıklaması Yetişkin
Paket ağırlığı 8.44 Kilograms
Ürün için Önerilen Kullanımlar Plaj, Bagaj kapağı, Kamp Yürüyüşü, araba kampı
Yolcu Kapasitesi 1
Kurulum Türü Kolay Kurulum
Direk Malzemesi Türü Çelik
Tip Kamp Kürekleri
Ürün Bakım Talimatları El yıkama
Spor Kamp Yürüyüşü
Malzeme Alaşımlı Çelik, Kumaş
Üretici firma YAXINTRD'NİN
Ürün Paket Boyutları U x G x Y 21. 75x10x10 inç
ASIN B0BJKYJBS2'NIN SOHBETİ
Özel Özellik Taşınabilir, su geçirmez, hafif
Renk Yeşil
Ürün Boyutları UxGxY 22x10x10 inç
Kapatma Türü fermuar
Marka Adı STEINBR CKE
Mevsimler 4 sezon

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız