İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çok aracı Molle Güneş fanı Anahtarlık Molle sistemi aksesuarları Kamp duş Bıçağı anahtarlık Cıvata eylem kalem Pirinç edc Anahtar organiz

₺8 639.83 ₺6 652.61
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Aile Toplantıları, Piknikler, Kamp Gezileri, Büfeler veya Diğer Etkinlikler için ideal olan 4Ft Taşınabilir Çok Amaçlı Yarım Katlanır Masa Barbecues.It Dökülmelere ve Hava Koşullarına Karşı Dayanıklıdır ve Sağlam, Temizlenmesi Kolaydır.Katlanabilir Üst Kısmı ve Bacakları sayesinde Yerden ve Zamandan Tasarruf Etmenin yanı sıra Taşınması ve Saklanması da Kolaydır.

Belirleme

Malzeme: Toz Boyalı Çelik Çerçeve ve HDPE Masa Üstü

Şimdi Aile Toplantılarınızın, Pikniklerinizin, Kamp Gezilerinizin, Büfelerinizin veya Barbekülerinizin Tadını Çıkarın!

Genel : 48 "U X 24" G X 30 " Y

Katlanmış Boyut: 28" X 27" X 3" [Kolay Temizlenebilir Büyük Masa Üstü]: Masa üstü, hafif bir malzeme olan ve su geçirmez, dayanıklı ve leke tutmaz özelliklere sahip yüksek kaliteli HDPE'DEN yapılmıştır. [Taşınabilir Katlanır Tenezzül]: Bu 4 ' masa, kolay taşıma ve saklama için ikiye katlanacak şekilde tasarlanmıştır.Katlandıktan sonra gereken alan, öncekinin neredeyse onda biri kadardır folding.It saklanması çok kolaydır.Ve masanın yan tarafındaki portatif bir Naylon el kayışı ile katlandıktan sonra kolayca alabilirsiniz. [Toz Boyalı Çelik Ayaklar]: Toz boyalı çelik ayaklar, sağlam çerçeve lehine önemli bir parçadır.Toz boya ile paslanmaya karşı dayanıklıdır ve dış mekanlarda kullanılabilir.Bacaklar katlanacak ve katlanırken masa ile birlikte gelen şişirilmiş plastik kaplara konacaktır. [Koruyucu Ayak Kapakları]: Metalin zemini çizmesini ve gürültü üretmesini önlemek için her ayağa monte edilmiş plastik ayak kapakları vardır ve bu tablonun iç mekanlarda kullanılmasına izin verir.Ayrıca ayak kapakları kaymayı önlemek için mantıklıdır. [Çoklu Kullanım]: Onu kaldırabilir ve yardım almadan bagajınıza koyabilirsiniz.Taşınabilirliği, ev kullanımının yanı sıra seyahat, barbekü, piknik, kamp, bagaj kapağı partisi, açık fuar vb.İçin uygun olmasını sağlar.

Montajlı Ürün Ölçüleri U x G x Y 28. 00x27. 00x3. 00 İnç
Malzeme HDPE
marka AEDİLYS'İN
Yaş Grubu Yetişkin
Üretici Parça Numarası D-table4ft-siyah
Kaynak Anakara Çin
Renk Siyah
Montajlı Ürün Ağırlığı 22 lb
Tip Kamp Kürekleri
Üretici firma AEDİLYS'İN
Önerilen Oda Aile Odası Ev Ofis Mutfak Yemek Odası

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız