İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Up plaj çadırı Güneş Barınak UPF50+, 7.8x7. 8 FT Rüzgar Geçirmez Güneş Gölge plaj battaniyesi, 2 Stabilite Direkleri, Taşıma Çantası, Kum Kıpırdamak

₺23 845.27 ₺18 360.84
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

????️【Dış mekan barınağınızı bir anda YAPIN】Bu kamp güneş barınağının montajı kolaydır-Sadece kumaşı yerleştirin, tüm kum torbalarını kum, kaya veya başka bir şeyle doldurun ve çadırı desteklemek için katlanabilir direği kullanın.Ve yolculuk bittiğinde, onu sadece birkaç kişi için indirebilirsin minutes.In ek olarak, direkler ayarlanabilir, böylece tentenizle temas etmeye çalışan güneş ışınlarını engellemek için kanopiyi istediğiniz kadar ayarlayabilirsiniz.

????️【SORUNSUZ TAŞIMA】 Hafif güneş çadırları, güneş barınak kitini düzenli tutmak için bir seyahat taşıma çantasıyla birlikte gelir.Plaja aile gezileri, hafta sonu futbol oyunları veya yaz kamp gezileri için hiçbir şey sıcak bir günü serin bir plaj güneşliğinden daha keyifli hale getiremez.Ayrıca bahçeler, çimler, piknikler, balık tutma, müzik festivali, saha eğitimi, araç gölgeleme ve hatta kaya kamp alanlarında plaj güneş barınağı inşa edebilirsiniz.

????️【RÜZGARLI KUMSALDAKİ HAYAL kırıklığını KURTAR】 Rahatlatıcı bir plaj gezisinin tadını çıkarırken, plaj çadırının rüzgarda dağınık olması sizi hayal kırıklığına uğrattı mı?Burada, Festalo plaj gölgelik çadırı, saatte 20 mil rüzgar olmadan kurulabilir. issues.It ekstra büyük kum ankrajları ve yüksek kaliteli paslanmaya dayanıklı alüminyum direkler nedeniyle rüzgarda iyi dayanır.Direkleri çadıra sabitlemek ve kum torbalarını tamamen doldurmak için ürünle birlikte verilen lastik bantları kullandığınızdan emin olun veya ekstra stabilite sağlamak için zemin mandallarını kullanın.

????️【GÜNEŞİN tadını çıkarın VE güvende KALIN】 Bu güneşten koruyan tente, UPF 50+ koruma ve suya dayanıklı işlevlere sahip güçlü ve elastik Likra kumaştan, gerilmekten korkmayan dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve tearing.It ayrıca mükemmel hava akışı sağlayabilen mükemmel 4 taraflı havalandırma performansına sahiptir.Plaj gölgenizden ayrılmadan deniz melteminin tadını çıkarmanızı sağladığı için bu özellikle terli yaz günleri için çok önemlidir.

????️【BATTANİYELİ büyük açılır PLAJ çadırı】 Dış mekan güneşliklerimiz iki uygun boyutta mevcuttur[2 Kutuplu 7. 8x7.8 FT], [4 Kutuplu 10x10 FT], 6,6 FT yüksekliğindeki alüminyum direk tüm plaj gölgelik alanını tam yükseklikte tutarak gölgeli alanı arttırır ve daha fazlasını barındırmak people.It ürpertici, özel ve güneşten korunan bir plaj deneyimine sahip olmanızı sağlayan 210T polyester kum geçirmez plaj paspası ile birlikte gelir.

Kapatma Türü Elastik
Su Direnci Seviyesi Suya Dayanıklı
Malzeme Polyester
Katmanlar çift
Ürün için Önerilen Kullanımlar RESİM, Balık tutma, kamp yapmak, açık hava etkinlikleri
Ürün Ölçüleri 15,7 U x 7 G x 7 Y
Ürün Ağırlığı 6.78 pounds
Kutup Malzemesi alüminyum
Yapı İki yatak odası
Kaynak Anakara Çin
Yapı Tipi Hızlı Otomatik Açma
Ultraviyole ışık koruması 50
ASIN B0BQDL6742'NIN SOHBETİ
menşei ülke Çin
Renk donanma
Kumaş Tuval
Direk Malzemesi Türü alüminyum
Çerçeve Malzemesi alüminyum
Tip Araba Çatı Çadırı
Ürün model numarası Model numarası.
Kullanıcı Sayısı bir

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız