İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

1200mAh Mini Klima Taşınabilir masaüstü vantilatör Nemlendirici Arıtma 3 Hız 2 Modu Sprey USB Masa Fanı Araba Ev

₺550.72 ₺380.01
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

renk: B-sarı / C-mavi / D-gri / A-pembe

2. 3 Vitesli Ayarlanabilir Rüzgar Hızı ve Salınımı: Bu su soğutma radyatörü, ihtiyaçlarınıza göre serbestçe ayarlanabilen 3 isteğe bağlı rüzgar hızına (düşük/orta/yüksek) sahiptir.Soğutucu, soğuk havayı eşit olarak dağıtmak için bir salınım işlevine sahiptir ve fan kanatları, daha geniş bir hava sağlamak için dikey olarak ayarlanabilir. area.It çevreyi eşit ve verimli bir şekilde soğutarak daha geniş bir konfor bölgesi oluşturur.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

5. Enerji tasarrufu ve çevre koruma: Pahalı klimalarla karşılaştırıldığında daha çevre dostudur ve safer.It normal bir fan gibi ılık havayı dolaştırmaz, ancak çok ferahlatıcı hissettiren nem buharlaşması yoluyla soğuk havayı dışarı üfler.Saniyeler içinde ve düşük maliyetle ekstra serinliğin tadını kolayca çıkarabilirsiniz.

4. Süper rahat ve taşınabilir tasarım: Kolayca taşıyabilir ve taşıyabilirsiniz.Kompakt boyut ve verimli soğutma kapasitesi, evdeki herhangi bir oda için uygun hale getirir, yatak odasında, ofiste, ev spor salonunda serin tutar veya verandada uyur.Mini klima fanımız size her zaman, her yerde uzun süreli soğutma sağlar.

1 x fan

1 x su tankı

1 x USB veri kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

3. İki seviyeli püskürtme modu ayarı: Güçlü hava akımı ve rahat soğutma spreyi, yüzün veya cildin nemli kalmasına yardımcı olur, sıcak havalarda hızla soğur ve ısıdan kurtulmanızı sağlar.

1200mAh Mini Klima Taşınabilir masaüstü vantilatör Nemlendirici Arıtma 3 Hız 2 Mod Sprey USB Masa Fanı Araba Ev 1. 3'ü 1 Arada Taşınabilir Hava Soğutucusu: Bu mini evaporatif soğutucu, normal bir fan veya su soğutucu fan olarak kullanılabilir.Hava çıkışının sıcaklığını düşürmek, bağıl nemi artırmak ve aynı zamanda soğutma etkisini artırmak için su tankına buz küpleri ve su konulabilir time.It ayrıca cildinizi kurutmadan nemli ve serin bir esinti sağlar.Kişisel hava soğutucusu ve nemlendirici olarak serin yaz günlerinin tadını çıkarın.

Paket içeriği:

Malzeme: plastik

Güç (W) 10W
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Uzaktan Kumanda Fonksiyonu No
Kaynak Anakara Çin
Gerilim (V) 24V
Zamanlama Fonksiyonu Zamanlama Yok

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız