İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

MONNİK Lateks Çorap Siyah / Kırmızı Trim Seksi Unisex Kauçuk Uyluk El Yapımı Fetiş Catsuit Parti Cosplay gece elbisesi

₺918.19
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2. Dar giysiler için hafif bir kat pansuman yardımcısı veya parlatıcı kullanın.

Dikkat

6. GÜNEŞ IŞIĞINDAN VE AŞIRI sıcaktan UZAK TUTUN.

Polonyalı

2. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnun değilseniz veya başka sorularınız varsa, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu hemen çözeceğiz ve uygun bir çözüm sunacağız.Teşekkürler!

Ürün fetiş fantezisi, BDSM eylemi, tuhaf erotik, süslü elbise, rol yapma kostümü veya Cadılar Bayramı partileri ve sahne performansları gibi temalı partiler için uygundur.

2. Uzun tırnaklar ve mücevherler gibi keskin nesnelerden kaçının.Giysinizi giyerken veya çıkarırken alt takıları çıkarın.Parfüm, vücut spreyleri ve yağlardan kaçının.

1. Yağ bazlı yağlayıcılar kullanmayın ve uygulama detaylarının parlamasını önleyin.Yağlayıcılar dikişlere sızabilir ve bu da dikişin bağlanmamasına neden olabilir.

1. Giysinin küçük bir damla lateks temizleyici ile su dolu bir küvette ıslanmasına izin verin.

Şeffaf renk tasarımı / zarif ve yüksek elastikiyet / Üretim süresi: El yapımı yaklaşık 5-7 gün gerekir/Kalınlık:0.4 mm/Paket bilgileri: 1X lateks çorap.

4. Giysiniz kullanılmadığında, herhangi bir metali (fermuarlar, tokalar, halkalar vb.) Kaplamanızı öneririz.) lekelenmeyi önlemek için kağıt mendil ile.

Ürünler genellikle ambalajlamadan önce parlatıcı ile kaplanır, ancak bazen az miktarda talk pudrası attached.To parlatıcı, silikon bazlı bir cila kullanmanızı öneririz.

1. Yukarıdaki tüm ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz.Ödeme yaparken herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin.24 Saat içinde ödeme yapın.

4. Giysiyi plastik bir askıda, koyu plastik bir torbada serin, gölgeli ve kuru bir yerde saklayın.

temiz

2. Malları aldığınızda, düzgün çalışmıyorsa veya bir sorun varsa , lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Biz size %100 % memnuniyet sağlamak için çalışıyoruz, bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, p kira olumlu bir geribildirim ve 5 yıldızlı yorum bırakın!

Somatosensoriyel tasarım, 3D terzilik, zarif kolaj, Kaliteli aksesuarlar, lateksin sizi daha iyi anlamasına izin verin.Lateks malzeme son derece elastiktir, boyut sadece referans içindir.

3. Giysi tamamen kuruduktan sonra, içini ve dışını talk pudrası ile pudralayın.

3. Madeni para, kemer ve piercing gibi metal nesnelerden veya bakır, pirinç ve bronz bazlı nesnelerden kaçının.Giysileri ince askılı veya metal askılara asmaktan kaçının.

deadpool maskesi izle köpekler maskesi kpop maskesi Maskesi bts Lateks en şehvetli kumaştır, %100 Doğal ec o mantıksal lateks Yüksek kaliteli hammaddeler, MONNİK-Başka birini keşfedin.

4. Sorunlarınızdan herhangi birini en iyi hizmetle çözeceğiz, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, yükselttiğiniz her mesaj 24 saat içinde cevaplandırılacaktır (tatil günleri hariç) ..Cevabımızı 24 saat içinde almazsanız ( tatil günleri hariç) , muhtemelen mesajınızı veya e-postanızı almayın.Bu bazen olur.Lütfen tekrar bizimle iletişime geçin ve herhangi bir iletişim ve iletişim olmadan bize kötü bir geri bildirim vermeyin.Teşekkürler!

3. Biz güvenilir ve dürüst bir satıcıyız, sadece alışverişin tadını çıkarmanızı umuyoruz.

2. Kuruması için giysiyi asın.

2. Tüm lateks ürünlerimiz, kalıp tarafından yapılan ürün hariç ölçüme göre yapılabilir, lütfen ekli boş boyut tablosunu doldurun ve giysilerin size iyi uymasını sağlayacağız.

Gizlilik ambalajı, marka garantisi, profesyonel ürün danışmanlığı, satış sonrası servis ve lateks ürün özelleştirmesi desteği.Rahat, güvenli ve tekrar kullanılabilir, daha ilginç bir yaşam.

3. Parlamak için lateks parlatıcı kullanın.

giymek

1. Giysinin içini kaplamak için talk pudrası kullanın.

5. Pembe ve beyaz gibi açık renkli herhangi bir lateks kolayca lekelenecektir.Bu parçaları ayrı olarak saklayın.

1. Ödeme yapıldıktan sonra öğenizi 40 günden fazla almazsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Malzeme lateks
Cinsiyet kadınlar
Model Numarası TARAFINDAN0032
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Marka Adı MONNİKLATEX'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin
Müstehcen Resim No
CN Hebei

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız