İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 ADET Spor basketbol potası Kalemler,Basketbol Parti Iyilik Yenilik kalem 0.7 mm Tükenmez Kalem Hediye Kırtasiye çocuklar için

₺114.00 ₺68.48
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[Pürüzsüz Yazma ] Onun için yazma deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz smooth.No mürekkep sızıntısı, kokusuz ve çabuk kuruyan.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

boyutu: Uzunluk: 14 cm, Sepet Çapı: 3 cm, Kalem Çapı: 0.9 cm

renk: Mavi + Turuncu

1 Adet x basketbol parti iyilik

[Güvenilir Malzeme ] Tükenmez kalem,dayanıklı ve tekrar kullanılabilir olan yüksek kaliteli PS+pp'dir.Kalemin mavi kısmını ve turuncu sepeti ayırabilir ve yeniden kullanmak için yeni bir kartuşu değiştirebilirsiniz.

Paket içeriği:

[Eğlenceli Savurma Oyunu ] Basketbol potası kalemi sadece yazmak için değil, aynı zamanda kavrama pratiği yapmak, çocuklar için atma yeteneği ve hatta sıkıcı olduğunda yetişkinler için bir eğlence oyuncağı olarak.Basketbolu sepete atın.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Malzeme: PS + PP

[Ergonomik Tasarım] Spor yenilik kalemleri, elinize uyacak şekilde 5,62 inç uzunluğunda ve 0,35 inç çapında tasarlanmıştır.Uzun süre yazarken yorgunluk hissetmeyeceksiniz.

[Parti İyilik Malzemeleri ] Basketbol potası kalemi, basketbol severler için spor temalı bir partinin hatırası olabilir.1 Adet dahil, aile üyeleriniz veya arkadaşlarınızla paylaşmanız yeterlidir.

Yenilik Evet
Tip Tükenmez kalem
Malzeme plastik
Kaynak Anakara Çin
Yazma Noktası 0,7 mm
Kullanmak Promosyon Kalem
Silinebilir veya Silinemez No

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız