İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Çizik Girdap Sökücü Sürtünme Bileşik Bitirme pasta cila Restoratör Onarım Koruma Maliyetleri Düşürmek Ve Araba Çiziklerini Onarmak

₺306.71 ₺137.92
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kapasite: 89 ml

Ürün adı: araba çizik onarım macunu

Daha fazla ürün detayına bakın

4.Zamandan Tasarruf Edin: Bu araba çiziği ile araba çiziklerinizi dakikalar içinde düzeltebilirsiniz remover.It kullanışlı ve pratiktir ve sizi araba dükkanına gitmekten veya aletlere para harcamaktan kurtarır.

3.Kullanımı Kolay: Su lekelerini, hava durumunu, kiri ve kalıntıları büyük ölçüde azaltan oldukça hidrofobik bir yüzey oluşturmak için mikrofiber havlu veya bezle püskürtün ve silin

Liste:

Araba Çizik Giderici-Bu etkili çizik giderme çözümü ile lekeleri önleyin ve aracınızın parlaklığını geri kazanın.Bir bez veya süngerle uygulanması kolay olan bu ürün, araç tamir ve bakım masraflarınızı azaltabilir.Her türlü araç tipi ve rengi için çok yönlü kullanım.

araba çizik onarım macunu *1

1.Aşınma ve yırtılma direnci: Bu araba çizik ile aracınızın yeni görünmesini sağlayın remover.It çizikleri ortadan kaldırır ve aracınıza hava ve yol koşullarından kaynaklanan aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklı seramik bir kaplama sağlar.

5.Çok yönlü kullanım: Bu araba çizik çıkarıcıyı metalden herhangi bir araba boyası renginde ve yüzeyinde kullanabilirsiniz. glass.It ayrıca arabanızdaki lekelerden, oksidasyondan, pastan ve su lekelerinden kurtulmanıza yardımcı olur.

Onarım macunu: 6 * 16.2 cm

Kumaş: 19 cm

2.Aracınızın Tekrar Parlamasını Sağlayın: Bu araba çizik giderici, arabanızdaki çizikleri gidermek için basit ve etkili bir çözümdür. surface.It aracınızın parlaklığını ve rengini geri getirerek daha taze ve yeni bir görünüm kazandırır.

Sünger: 3 * 7 cm

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Goxfaca'nın

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız