İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Olmayan Dokuma Kumaş Altında Yatak saklama çantası Ev Giyim Ambalaj ve Organize Şeffaf Görünür Pamuk yorgan saklama çantası s

₺299.57 ₺107.83
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

*4. Katlanabilir Tasarım: Çantalar kullanılmadığında saklamak için kolayca katlanabilir ve alanı tam olarak kullanmak için torbanın altına gizlenebilir.

*4. Boyutu: 60 * 45 * 15 cm

*1. Dayanıklı Malzeme: Kokusuz ve nefes alabilen %100 polipropilen dokuma olmayan kumaştan ve birinci sınıf PVC malzemeden yapılmıştır.Her çanta, taşınması kolay, sağlam ve dayanıklı iki yönlü #5 fermuarla donatılmıştır.

Notlar:

*5. Yaygın Olarak Kullanılan: Bu saklama çantası yorgan, battaniye, yorgan, ayakkabı, sezon dışı kıyafetler, oyuncaklar, yastıklar, kazaklar, havlular ve başka her şeyi düzenlemek için uygundur.

*2. Kapasite: 40L

*2. Büyük Kapasite: Bu yatak altı saklama kaplarının boyutu 23.6*17.7*5.9 inçtir, bu nedenle yüksekliği 5,9 inçten fazla olmayan birçok yerde kullanılabilir.Kapasitesi 40 litredir ve bir büyük yorgan veya 15'ten fazla giysi tutabilir.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

*3. Renk: baskı,gri,siyah

1x saklama Çantası

*3. Güçlendirilmiş Kulplar ve Şeffaf Pencere: Her saklama çantasında, yatağın altında saklandığında bile torbaları kolayca hareket ettirmek için her iki tarafta bir ve önde iki olmak üzere dört takviyeli tutamak bulunur.Her çanta, içeriği hızlı ve kolay bir şekilde tanımlamaya yardımcı olan ön şeffaf bir pencere ile tasarlanmıştır.

Özellikler:

*1. Malzeme: dokunmamış kumaş

1. Lütfen hafif sapma ile ölçüme izin verin.

Paket içeriği:

Olmayan Dokuma Kumaş Altında Yatak saklama çantası Ev Giyim Ambalaj ve Organize Şeffaf Görünür Pamuk yorgan saklama çantası s

Tanım:

Özellik organizatör, Giysi Organizatörü, depolama organizatörü, Saklama çantası, dolap düzenleyici, giysi organizatörleri, giysi saklama kutuları, Depoları, Yorgan çantası, giysiler için saklama kutusu
Kaynak Anakara Çin
CN Guangdong
Malzeme Dokunmamış Kumaş

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız