İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Panoramik Parlama Önleyici dikiz aynası Klipsli Panoramik Geniş Açılı dikiz Aynaları Kör Noktaları Ortadan Kaldırır Araba SUV Kamyonda Kullanın

₺483.40 ₺241.70
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Ayarlanabilir Klipsler: Araba için parlama önleyici dikiz aynamız, sürüş sırasında titreşimi, titremeyi veya düşmeyi önlemeye yardımcı olabilir, bu da taktığınız yerlere etkili bir şekilde sabitlenebilir.

Daha net ve daha doğru bir görüntü sağlayarak net yansıma sağlayabilir.Böylece yorgunluğu azaltarak yumuşak ve net bir görüş sağlayacaktır.

1 x Parlama Önleyici Dikiz Aynası

Parlama önleyici dikiz aynamız kör noktaları en aza indirmeye, güvenliği artırmaya ve daha geniş bir alan sağlamaya yardımcı olabilir vision.It engelleri daha erken tespit etmenize yardımcı olur.

5.Geniş Kullanım Alanları: Parlama önleyici ön ve dikiz aynamızı satın alın ve çoğu otomobil, motor, kamyon, SUV,, etc.It kurulumu da kolaydır.

4.Dayanıklı ve Sağlam: Sadece dayanıklı ve sağlam ABS malzemelerden yapılmakla kalmaz, aynı zamanda panoramik parlama önleyici dikiz aynamız sıçrama önleyici bir tasarıma sahiptir ve cam cürufu sıçramaz.

Daha fazla ürün detayına bakın

Özellikler:

Adı: Parlama önleyici dikiz aynası

Sürüş sırasında titreşimi, sarsıntıyı veya düşmeyi önlemeye yardımcı olabilir, bu da kurduğunuz yerlere etkili bir şekilde sabitlenebilir it.It dayanıklı ve dayanıklı ABS malzemelerden yapılmıştır. sturdy.It sıçrama önleyici bir tasarıma sahiptir ve cam sıçramaz slag.It çoğu arabaya yaygın olarak uygulanabilir motorlar, kamyonlar, SUV'lar , etc.It kurulumu da kolaydır.

Boyutu: yaklaşık 29 * 7 cm / 11.42*2.76 in

2.Size Temiz Görüş Sağlayın: Geniş açılı panoramik dikiz aynamıza sahip olun ve net yansıma sağlayabilen, daha net ve daha doğru bir görüntü sağlayan bir dikiz aynasına sahip olacaksınız.Böylece yorgunluğu azaltarak yumuşak ve net bir görüş sağlayacaktır.

Ambalaj listesi:

1.Geniş Görüş Alanı: Parlama önleyici dikiz aynamızla, kör noktaları en aza indirmeye, güvenliği artırmaya ve daha geniş bir görüş alanı sağlamaya yardımcı olabilecek bir dikiz aynası sağlanacaktır. vision.It engelleri daha erken tespit etmenize yardımcı olur.

Malzeme: ABS

Özellikler:

Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü İç aynalar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız