İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Masa Tenisi Kendi Kendine Eğitim Tenis Topu Makineleri Açık Ayarlanabilir Eğitmen Hızlı Ribaund Eğitim Oyuncak Ping-pong Makinesi

₺41.09 ₺20.45
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj listesi:

Ağırlık: yaklaşık 225g

Özellikleri:

Ürün Adı: Masa Tenisi Eğitmeni

Kanca*1

Hat uzunluğu: (yaklaşık.)110 cm / 43.31 inç

masa tenisi topu * 3

1. Çocukların tepki yeteneğini ve koordinasyon yeteneklerini geliştirin.

Masa tenisi eğitmeni*1

3.Kolay Kurulum: Masa Tenisi Kendi Kendine Antrenmanı, hafif ve çevre dostu raketlerle donatılmış, güçlü bir yapıştırıcıya sahip, iz bırakmayan bir kanca tasarımına sahiptir.

Raket*2

Daha fazla ürün detayına bakın

Stil: kurbağa, tavşan

2. Gözleri rahatlatmak ve çocukların fiziksel zindeliğini geliştirmek iyidir.

Malzeme: ABS + PP

Ambalaj kutusu boyutu: (yaklaşık.)22.8*2.5*19.4 cm/8.98*0.98*7.64 inç

3. Çocuklar için sağlıklı bir hediye.

2.Esnek Top Antrenörü: Masa tenisi antrenörünün uzunluğunu ayarlamak kolaydır, yüksekliğe göre uygun hat uzunluğunu ayarlayabilirsiniz, Masa tenisi Antrenörü mekan sınırlaması olmaksızın her zaman ve her yerde pratik yapmanıza izin verebilir.

Tanım:

5.Hediye vermek için harika: Gözleri rahatlatmak ve çocukların fiziksel zindeliğini geliştirmek için iyi olan Masa Tenisi Eğitim Oyuncağı, ebeveyn-çocuk etkileşimini teşvik edebilir ve çocukların tepki yeteneğini ve koordinasyon yeteneğini geliştirebilir.

1.Sağlam ve Sabit: Çocuk Masa Tenisi, yetişkinlerin ve çocukların birlikte oynaması için uygundur, eğlenceli bir aile zamanı yaratır, aile atmosferini geliştirmek için iyidir.

4.Topu Toplama çabaları: Çocukların coşkusunu büyük ölçüde artırır, Masa Tenisi Elastik Eğitmeni topu toplamak için uygundur ve hafifçe bastırarak otomatik olarak ribaund yapar.

Masa Tenisi Eğitmeni, kolayca sallanabilen, tutması rahat, topa vurması daha doğru ve çocukların coşkusunu artıran hafif raketler içerir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız