İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

10th Yıldönümü Rubicon Edition Çoğaltma Motor Kaputu Jeep Wrangler JK 2007-2018 için

₺82 516.23 ₺75 089.72
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

BİZİ ZİYARET ETMENİZİ BEKLİYORUZ

Çelik

Dünyanın her köşesindeki her Kailing kullanıcısına hizmet etmeyi amaçlayan Kailing, dünyanın güvencesiz durumundan bağımsız olarak her Kailing kullanıcısına güvenli bir şekilde eşlik etmeyi amaçlamaktadır.

ISO 16949, CE sertifikasına sahibiz.Şirket , bağımsız olarak çeşitli Ar-Ge, Grafik Tasarım, 3D Tasarım, Veri Simülasyonunu tamamlamak için güçlü teknik güce sahiptir.

Kalıp

34 kg

Jeep Wrangler JK 2007-2018 için

Servis Garantisi

İsim

* Ali-Ticaret Müdürü veya Mesajında günde 24 saat çevrimiçi hizmet veriyoruz, ayrıca Skype,Whats APP,Sohbet Ediyoruz,Gmail vb. Aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

* Malları aldığınızda, lütfen öğeleri ilk kez kontrol edin,herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin,kalite sorunları,numuneyi onaylamakla aynı değildir, tekrar göndereceğiz.

Kailing şirketi,bilimsel araştırma, ürün geliştirme, üretim, satış ve servisi entegre eden bir üretim kuruluşu olan 1988 yılında kurulmuştur.Şirketin ana ürünleri Dikiz Aynaları, Endoskoplar, Plastik Parçalar, Fiberglas Ürünler, Jeep Wrangler Parçaları ve Aksesuarları, Kamyonet Parçaları ve Aksesuarları vb.

Malzeme

Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Whatsapp+8618975065946 ekleyerek de benimle iletişime geçebilirsiniz!

152.4*106.68*25.4 cm

*Ayrıca e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz ve acilen 24 saat içinde veya telefonla cevap vereceğiz.

S1, Resimlerimle veya örneklerimle aynı örneği yapabilir misiniz?Evet, bize resminizi, çiziminizi veya örneğinizi verdiğiniz sürece örnekler yapabiliriz.S2, Numune almak ne kadar sürer?15 Gün içinde.S3, Markanızı ürünlerinizde yapabilir misiniz?Evet.Moq'umuzu karşılayabiliyorsanız, Logonuzu hem ürünlere hem de paketlere yazdırabiliriz.S4, Ürünlerinizin kalitesini nasıl garanti edersiniz? 1) Malları göndermeden önce, onaylamanız için size video ve fotoğraf göndereceğiz. 2)Her konsinye fabrikadan ayrılmadan önce kalite kontrolünden geçecek S5, Kendi tasarım ekibiniz var mı?Evet, tasarımcılarımız var, bu yüzden bize idealinizi sağlayabilirseniz, size de örnek verebiliriz.S6, Tasarımlarımı ve markalarımı nasıl koruyabilirsiniz?Tasarımlarınızı ve markalarınızı diğer müşterilere göstermeyeceğiz ve bunları internette, şovda, örnek odasında vb. Göstermeyeceğiz ve sizinle ve alt yüklenicilerimizle bir gizlilik ve gizlilik sözleşmesi imzalayabiliriz.

Kopya Motor Kaputu

Changzhou Kailing Otomobil Parçaları Co, ltd

Boyut

Ağırlık

Yıllar geçtikçe Kailing, sıkı üretim süreci ve mükemmel ürün kalitesi nedeniyle müşterilerinden oybirliğiyle övgü aldı.OEM ve ODM hizmeti kabul edildi.Şirketin ürünleri, Çin ISO, AB EMAK ve ABD DOT dahil olmak üzere 20'den fazla güvenlik sertifikasını geçti.

Özellik Fabrika doğrudan, Dayanıklı
Kalıp Wrangler JK
Kalite Yüksek Kaliteli
Yıl 2007-2018
Menşe Yeri Jiangsu, Çin
Kaynak Anakara Çin
Ürün adı Kopya Motor Kaputu
Ağırlık 34 kg
minimum Sipariş Adedi 1 Takım
Malzeme Çelik
Paket Nötr Karton
Araba Teçhizatı CİP
Araba Yapmak Jeep Wrangler JK 2007-2018 için
Boyut 152.4*106.68*25.4 cm
OE numarası. Diğer
Marka Adı ZUİMİ, kailing'in

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız