İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

GERGEDAN KURTARMA HEMOSTATİK GAZLI BEZ KİTİ için Hızlı Pıhtılaşma, Durdurma Kanama Gazlı Bez, Savaş Gazlı Bez Kiti ile Yara Pansuman, Elastik Bandaj

₺573.67 ₺477.23
( 4 Müşteri yorumları )
Renk:

【Travma Hemostazı】

【GERGEDAN KURTARMA】

Çözünür hemostatik gazlı bezin ana bileşeni, fiziksel, kimyasal ve fizyolojik olarak üçlü hemostatik etkiye sahip CMC-Na'dır.Hemostatik pansuman kanamayı hızla durdurabilir, kanama miktarını önemli ölçüde azaltabilir ve heparinizasyon veya pıhtılaşma bozukluğu olanlar için etkilidir.

【Üçlü Kan Pıhtılaşması】

Savaş gazlı bezi, akut burun kanaması, kesikler, aşınma, yırtılma vb.Gibi travma hemostazı için uygundur.CMC-Na'ya alerjisi olanlar için değil.Ciddi pıhtılaşma bozuklukları veya masif arteriyel kanaması olan hastalar için uygun değildir.Şiddetli veya kalıcı kanama için değil, lütfen bu durumda derhal profesyonel tıbbi yardım alın.

Önce en etkili, kullanışlı ve birinci sınıf travma acil durumunu sağlamayı taahhüt ediyoruz aid.Be hazırlıklı olun, hayatta kalma umudunun %0,01'ini korumak için çabalarımızın %100'ünü kullanın.

Eğitimli tıbbi yardımdan çok uzaktayken, kanamayı durdurmak için hızlı çalışan bir çözüme ihtiyacınız vardır.Çözülebilir Hemostatik Gazlı Bez, aşırı neden olan bir olaya profesyonel düzeyde cevaptır bleeding.It geçici nefes alabilen bir gazlı bezdir.Orta derecede kanamayı durdurmak için tasarlanmıştır.

Hızlı pıhtılaşma gazlı bezine ek olarak, kit dezenfeksiyon için BZK pedleri, yara pansumanları ve yara pansumanı için bandajlar, yara koruması için şeffaf su geçirmez pansuman ve ayrıca nitril eldivenler, bant ve kullanım kılavuzu içerir.Kuşkusuz, kanamayı durdurma ürünleri kitimizle kanamayı kolayca tedavi edebilirsiniz.

【Profesyonel ve Verimli】

【Kapsamlı Kit】

Marka Adı GERGEDAN KURTARMA
Kaynak Anakara Çin

4 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-20

Kaliteli set. Vakumlu ambalajda. Tavsiye ederim. Doğrulandı.

Misafir - 2023-08-09

Mükemmel, vakumlu. Umarım kullanmak zorunda bile kalmam. Teşekkür ederim

Misafir - 2023-05-15

Ürün iyi, her şey yolunda.

Misafir - 2023-08-11

Mükemmel, taze artı hediyeler!!! Şiddetle tavsiye edilir!!! Teşekkürler!!

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız