İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Wassily Kandinsky Gewebe 1923 Tuval Sanat Posterler Ve Baskılar Ünlü Sanat Tuval Resimleri Duvar Sanatı Resimleri Ev Dekorasyon

₺206.98 ₺111.69
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1.Mükemmel Doku Tuvali 2. Çevre Koruma Tatsız 3. İnce Ve Pürüzsüz Kumaş yüzeyi4. Su geçirmez

Boyut Referansı

Hizmet Hakkında

Nakliye hakkında

Ürün Gösterisi

1.Paketinizin nakliye sırasında güvenliğini sağlamak için profesyonel ve güçlü PVC boru ambalajı kullanıyoruz. 2.Tüpün etrafına sarılmış su geçirmez bant.

1.Resim elle boyanmamış, makine tarafından basılmıştır. 2. Nakliye masraflarını düşürmek ve nakliye sırasında hasar gören çerçeveyi önlemek için, mat yok, iç çerçeve yok, dış çerçeve yok, sadece tuval. 3. Bilgisayar monitörleri,cep telefonu arasındaki farklı ışık efektleri nedeniyle, nesnelerin rengi mağazamızdaki resimleri göstermekten biraz farklı olacaktır. 4.1 inç = 2.54 cm 5. özel boyutları ve resimleri kabul ediyoruz, isterseniz lütfen bizimle iletişime geçin. 6.Beklenen teslim tarihi gümrük, hava durumu vb. Etkilerden etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, Sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.

Müşterilerimiz için uygun Olmayan Bir Şey

Neden Bizi Seçmelisiniz

Hizmet hakkında: Alıcıyı tatmin etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz,herhangi bir kalite sorunu varsa , öğe alınmadıysa lütfen bizimle iletişime geçin., iade veya değiştirme kabul edilebilir.Lütfen temastan önce olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.Teşekkürler!

Paketleme Detayları

Wassily Kandinsky Gewebe 1923 Tuval Sanat Posterler Ve Baskılar Ünlü Sanat Tuval Resimleri Duvar Sanatı Resimleri Ev Dekorasyon

Nakliye hakkında: -Lütfen sipariş vermeden önce adresinizin doğru veya eksiksiz olduğundan emin olun. -Paket ücretsiz ePacket ve Çin sonrası hava posta ile sevk edilecektir, experss teslimat istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. - Beklenen teslim tarihi gümrükten, hava koşullarından vb. Etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, Sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.Nakliye hakkında: -Lütfen sipariş vermeden önce adresinizin doğru veya eksiksiz olduğundan emin olun. -Paket ücretsiz ePacket ve Çin sonrası hava posta ile sevk edilecektir, experss teslimat istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. - Beklenen teslim tarihi gümrükten, hava koşullarından vb. Etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, Sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.

Malzeme Tuval
tuval sanatı Duvar Sanatı
Wassily Kandinsky Sanat Posterleri Gewebe Sanat Resimleri
cuadros Quadro
orijinal No
Form Tek
Damla Nakliye Evet
Model Numarası PF2003'ÜN
Özel boyutlar Evet
Akıllı Cihaz mı No
Tuval Resimleri Duvardaki Resimler
Tip Kanvas Baskılar
Klasik Sanat Ünlü Sanat
Çerçeve modu Çerçevesiz
Destek Tabanı Tuval
Tarz Modern Tarz
Kullanmak Ev, BAR, oturma odası, Çocuk Odası, Yatak Odası.
Şekil Dikey Dikdörtgen
Orta Su geçirmez Mürekkep
posterler ve baskılar Resimler
Konular Özet
Teknik Sprey Boya
Çerçeve No

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız