İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Taşınabilir Kapı Kilidi Çift Delikli güvenlik kapısı Soyunma Seyahat Kilitleme Kilitleri Seyahat İçin Otel Ev Daire Kolej

₺31.06
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Delik boyutu: 2 * 3 cm,2 * 2 cm

Metal parça boyutu:130 * 42mm

Notlar:

Kolu oluk boyutu: 82 * 55mm

1. Güvenlik: Bu portatif kapı kilidi size ekstra güvenlik sağlar, güvenliğinizi büyük ölçüde artırır ve yetkisiz girişi önler, böylece kapı bir anahtarla bile dışarıdan açılamaz.

2. Kullanımı kolay: takılması veya çıkarılması kolay olan bu kapı kilidi, acil durumlarda ve karanlıkta bile herhangi bir alet kullanmadan saniyeler içinde kurulabilir.Metal parçayı kapı kilidinin yuvasına yerleştirin, kapıyı kapatın ve ardından tutamak oluğunu metal levha üzerindeki saplamaya yerleştirin, ardından kimse kapıyı dışarıdan açamaz.

Portatif kapı kilidi oteller, yatakhaneler, apartmanlar, kısa süreli kiralamalar, banyolar, yatak odaları veya özel odalar için mükemmeldir.

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

3. Malzeme: kapı güvenlik cihazı güçlü paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Basınç altındaki kapıların zarar görmesini önlemek için sağlam abs plastik kapak.Elektrokaplama ve parlatma teknolojisine sahip çelik yüzeyler pürüzsüz bir dokunuş sağlar ve cildinizdeki yaralanmaları en aza indirir.

5. Kompakt tasarım: hafif ve küçük, bir cebe koyabilirsiniz veya handbag.It iş ve gezilerdeyken veya yalnız yaşarken sizin için harika bir yardımcıdır.

Paket içeriği:

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

1 adet * Bez Çanta

1 takım * Kapı Kilidi

Özellikler:

4. Çift delik: güvenlik kapısı durdurucu, farklı boyutlarda iki delik içerir ensure.It evcil hayvanların dışarı çıkmasını önlemek ve çocukların kapılarını yabancılara açmasını önlemek için de uygulanabilir.

Özellikler:

Tanım:

Malzeme: plastik + paslanmaz çelik

Marka Adı ACEHE'NİN
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız