İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Modern Soyut Rastgele Mavi Ve Beyaz Birikimi Yağlıboya Tuval Sanat El Yapımı Yağlıboya Duvar Resmi Oturma Odası İçin

₺87 204.77 ₺26 161.37
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyutu: 1 inç = 2.5 cm

100 % handpainted yağlıboya Customizted

S: Satın aldığım resimler beğenmezse ne yapmam gerekir?

S: Fiyatlarınız neden bu kadar düşük?

S: İndirim alabilir miyim?

S: Toptan fiyat sunuyor musunuz?

C: Birçok yetenekli ve usta sanatçımız var, onlardan doğrudan binlerce yüksek kaliteli yağlıboya resim satın alıyoruz.Resimleri düşük fiyata satın alma konusunda eşsiz bir yeteneğimiz var ve karımızı artırmak yerine tasarrufları müşterilerimize aktarıyoruz.Bizden satın almak size toptan fiyata yağlı boya tablo satın alma fırsatı verir.

Hakkımızda

Müşterinin boyutları ve müşterinin resmi de mevcuttur. Müşteri resimlerimizin fiyatları, resimlerin boyutlarına ve karmaşıklığına bağlıdır. pictures.So lütfen resimleri bize e-posta ile gönderin, sonra sizin için teklif vereceğiz.Sanatçılarımız resimleri isteğinize göre değiştirebilir, örneğin insanlar ortadan kaldırılabilir veya eklenebilir.Giyim, saç ve göz rengi ve arka planlar değiştirilebilir.Bir resim yapmak için iki fotoğrafı bile birleştirebiliriz.Lütfen değişiklik taleplerinizi siparişe ekleyin.

S: Satın alma işlemimi almadıysam ne yapmam gerekir?

Neden bizi seçmelisiniz?Yüksek kaliteli Kalın tuvali ve en iyi hızlı nakliye yöntemlerini ve tüm gün müşteri hizmetlerini Kullanın

S: Acilen ihtiyacım olduğu için, gecelik nakliye yollarınız var mı?

5 cm kenar için çizim gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın.

C: Lütfen Platform Web Postası veya E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sizinle ilgili sorunları çözeceğiz .Diğerlerini değiştirmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız, ancak alıcılar tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

C: Genellikle ödemeniz temizlendikten sonra yağlı boya tablolarınızı 2-7 Gün içinde bitiririz, Acilen ihtiyacınız olup olmadığını bize söyleyebilirsiniz, o zaman sizin için bir gecelik nakliye yolu seçmeye çalışacağız.Ancak, uluslararası nakliyenin kontrol edilmesi zor olduğu için öğenin tamamen zamanında geleceğinden emin değiliz.

ABD, rus, fransa,İNGILTERE,kanada,Avustralya,İsrail,suudi arabistan, ukrayna,biz E-paket Yoluyla Sevk Edilecektir, Ve Ayrıca Ücretsiz Kargo(15-20-day).

200'den fazla büyük Profesyonel sanatçıya sahibiz, sanatçımız tarafından yaratılan bu eşsiz ve zarif sanat eseriyle yaşam tarzınızı yeniden tanımlıyoruz.

çerçeve yok

Sizin için herhangi bir boyutu özelleştirebiliriz ve özel tuval resimleri de yapabiliriz, sadece bize yüksek çözünürlüklü resim göndermeniz yeterlidir.Paket Boru ile haddelenmiş, katlamak için aviod Not Resim sanatçı tarafından %100 % el boyamasıdır,Her sanatçı tarafından farklı karakter çeşitliliği vardır, el boyaması resimden farklıdır,bir sanat eseri olarak,el boyaması resim sanatçımız tarafından boyanmak için daha fazla zaman harcar.hizmet eğer herhangi bir sorun varsa,görüşleriniz önce bizimle irtibata geçiniz, biz herhangi bir zamanda size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız

Çerçeve yok: Sadece tuval

HATIRLATMAK: 1.Dünya çapında Ücretsiz Kargo Via Çin Sonrası Hava Posta(30-50-day). 2.Aşağıdaki ülke ve bölgelerden gelen müşteriler için:

Çerçeveye veya başka bir boyuta ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

C: Evet, birlikte birçok parça sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz ve ne kadar indirim sunabileceğimizi kontrol edeceğiz.

C: Genellikle birkaç ayda bir indirim yaparız, beğendiğiniz ürünleri sepetinize koyabilir ve istek listesine ekleyebilir, sistemin indirim hakkında sizi bilgilendirmesini bekleyebilirsiniz.

Biz yağlı boya,üretim ve ticaret konusunda uzmanlaşmış bir fabrikayız.

Yüksek Kaliteli Tip

Resimleri aldıktan sonra resimlerimizden memnunsanız lütfen bize 5 yıldız verin!

yüksek kaliteli boyama ve en iyi satış sonrası hizmeti sunmak hedefimizdir.

Ekstra yaklaşık 5 cm Beyaz kenar, resmi çerçevelemeniz içindir, bu bir resim sorunu değildir.

C: Satın alma işleminizi almadıysanız, lütfen sabırlı olun.Hedefiniz önümüzdeki birkaç gün içinde elinize ulaşabilir.Bu arada, lütfen yanınızda nakliye şirketiyle iletişime geçin veya yardım için bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Satın alma işleminiz kaybolduysa, size yeni bir tane göndereceğiz.

Çerçeve modu Çerçevesiz
Malzeme Tuval
Tip Yağlı Boya Tablolar
Şekil Dikey Dikdörtgen
Model Numarası YJM
Marka Adı qunexc'nin
Teknik El Boyaması
Orta Yağ
orijinal No
Destek Tabanı Tuval
Tarz Özet
Akıllı Cihaz mı No
Konular Özet
Çerçeve No
Form Tek

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız