İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Siyah Şömine Fan 5 Bıçaklı İsı powered Soba Fan Fırın Fanı Ahşap Brülör Eko Sessiz Fan İsı Powered Şömine Fan

₺6 165.35 ₺4 315.67
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5.Fırın Fanı Çalışma Sıcaklığı: Yüksek kaliteli anodize alüminyumdan yapılmış, ısı tahrikli fırın fanı, çelik fandan daha yüksek ısı iletkenliğine sahiptir.Çalışma sıcaklığı yakl. 70°C ila 345°C (158°F ila 653 ° F) ve fanın hızı fırın sıcaklığına bağlı olarak otomatik olarak değişir.En yüksek dönüşüm oranı, sıcaklık yaklaşık 250°C ila 300°C'ye ulaştığında elde edilir.Kompakt boyutlar - 17,8 x 12 x 21,2 cm.

Paket içeriği:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

KM: 180-220

Malzeme: Alüminyum

Not:

Brüt ağırlık: 720g

2.Enerji verimli ve etkili: pil veya elektrik gerekmez.Sadece yanan bir sobanın üzerine koyun ve güç üretmek için baca veya şöminenin ürettiği ısıyı emecek ve bıçakları sürmek için fan tabanına gönderecektir.Odadaki hava sirkülasyonunu arttırır ve sobanın ısıtma performansını artırır.Soba ne kadar ısınırsa, bıçaklar o kadar hızlı döner.

Ürün boyutu: 165 * 85 * 195mm

Çalışma sıcaklığı.: 50℃-350℃

Adı: Soba Fanı

Renk: Siyah

Özellikler:

Özellikler:

3.Sessiz çalışma: fan çok sessiz çalışır.Sesi zar zor duyabiliyorsun, sadece hissediyorsun heat.It odadaki sıcak havanın dolaşımını iyileştirir, bu da daha fazla konfor sağlar ve kışın sizi sıcak tutar.

1 * Soba Fanı

1.YÜKSELTİLMİŞ 5 bıçaklı fırın fanı-Gömme tasarıma ve konveksiyon fanının yeni şekline sahip 5 bıçaklı duman çıkarıcı fan, ısıyı daha hızlı dağıtır, daha fazla sıcak hava üretir ve üretkenliği artırır.İndüksiyon termometresi, fırın odasının güvenliğini sağlamak için çalışma sıcaklığını istediği zaman belirleyebilir.Şöminelerde, odun sobalarında, gazlı ocaklarda vb.Yaygın olarak kullanılır.5 Kanatlı fan, deformasyonu azaltmak ve piyasadaki diğer fanlardan daha hızlı ve daha eşit ısı üretmek için test edilmiştir.

Çıplak ağırlık: 495g

Ambalaj boyutu: 178 * 120 * 212mm

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Modeli: DT122

Gürültü: < 25db

Hız: 1400 rpm

4.Sıcaklık enerji çubuğu ekranı: sıcaklık enerji çubuğu, soba fanının üstünde bulunur.Maksimum çalışma sıcaklığına ulaşıldığında, ünitenin üstündeki sıcaklık ve renk değişimi tamamen yanar ve soğuması için yaklaşık 1 saat boyunca çıkarılmalıdır, aksi takdirde motor hasar görür.

Marka Adı LEENKEA'NIN
Model Numarası Soba Fanı
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız