İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Isıtmalı koltuk minderi Motosiklet elektrikli bisikletler Isıtma klozet kapağı 3 Vitesli Sıcaklık Ayarı Su Geçirmez Deri koltuk pedi

₺8 214.49 ₺3 942.99
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 x Güç Kabloları

*3. Uzun ömürlü ısıtma: Kalınlaştırılmış ısı yalıtımlı kumaş ve kompozit fiber ısıtma elemanları, şiddetli soğukta sürerken sıcaklığı soğuk korkusu olmadan kilitler.

1 x Sigorta Bıçağı

*6. Kablolama yöntemi: Kırmızı kabloyu pozitif kutba, siyah kabloyu negatif kutba ve ACC kablosunu ana şaltere bağlayın (ters ışık yanmaz, sadece ısı üretir)

*4. Kolay Kurulum: Hava ısındığında çıkarmanızı sağlayan iki cırt cırt kayış ile hızlı ve sorunsuz kurulum.

*4. Çok sayıda elektrikli ekipman takılıysa, güç tüketimi AC jeneratörünün güç üretimini aşacak ve bu da pil gücünde bir artışa neden olabilir.Motorun çalıştırılması sırasında rölantide akünün yakın voltajı 12,6 V'un altındaysa, elektrikli ekipmanın azaltılması gibi önlemler alınmalıdır.Lütfen pil teşhisini düzenli olarak yapın.

*7. Sıcaklık Ayarı: 100%(Kırmızı)-70%(Mavi) -40%(Yeşil)

*2. Dayanıklı Klozet Kapağı: PVC deri aşınmaya dayanıklı, dayanıklı, temizlenmesi kolay ve dokunması rahattır, kaymayı önleyici ve ürün aşınmasını azaltan çapraz bant tasarımı ile daha güvenli hale getirir.

Özellikler:

*6. Belirli durumlarda işlev kaybına neden olabileceğinden, bu ürünü sökmeyin, değiştirmeyin veya onarmayın.

*1. Motosiklet koltuğu ısıtma yastığının ısıtma elemanına zarar vermemek için koltuğun üzerine diz çökmeyin veya koltuğu konsantre yüklere maruz bırakmayın.

Tanım:

*5. Uyumluluk: 12V motosikletler, elektrikli scooterlar ve daha fazlası

*1. Üç vitesli Sıcaklık Kontrolü: Akıllı ısıtma pedlerini benimseyerek hızlı bir şekilde ısı üretir ve hızlı bir şekilde ısınır.Sıcaklık kontrol edilebilir ve düğmeye basılarak ayarlanabilir.

*4. Malzeme: PVC deri (kapak), mikrofiber + TPU + sünger+alt kumaş

1 x Koltuk Minderi

Not:

*3. Kablo Uzunluğu: 135 cm

Paket içeriği:

*2. Motosiklet ısıtma yastığı yalnızca motor çalışırken açılabilir, bu da pil kapasitans tüketimini büyük ölçüde azaltabilir.

*5. İlaç, felç veya diyabet gibi kronik hastalıklar nedeniyle vücut ağrı ve sıcaklık hissedemiyorsa koltuk ısıtma işlevini kullanmamanızı öneririz.Aksi takdirde kalça ve bacaklarda tedavi edilemez yanıklara neden olabilir.

*3. Bu ürün serisini giyerken, ısıtma yastığının getirdiği sıcaklık derecesi (dokunma sıcaklığı) dış sıcaklığa bağlıdır.Algılanan sıcaklık, içeride kullanıldığında ve dışarıda sürerken farklıdır.

*2. Çıkış Gücü: 10 W

*1. Giriş Gerilimi: DC12V

1 x Talimatları

3 x Bağları

*5. Yaygın Olarak Kullanılan: Deri su geçirmez koltuk minderi, 12V motosikletler, elektrikli scooterlar, elektrikli bisikletler, ATV'ler, kar motosikletleri ve daha fazlası için idealdir.

Destek Dropshipping
Özel Özellikler Isıtmalı koltuk minderi
Model Adı Isıtmalı koltuk minderi
Giriş Voltajı DC12V
Sıcaklık Ayarı 100 % (Kırmızı)-70%(Mavi) -40%(Yeşil)
Malzeme Türü PVC deri (kapak), mikrofiber + TPU + sünger+alt kumaş
Kaynak Anakara Çin
Çıkış Gücü 10W
Kablo uzunluğu 135cm
Uyumluluk 12V motosikletler, Elektrikli Scooter, ve daha fazlası

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız