İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oyuncu Bir Ares-C Pro (IMX533) USB3. 0 Renkli Soğutmalı Kamera Astronomi Fotoğrafı

₺165 755.63 ₺134 262.03
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Görüntüleri kaydederken, gerçek yazma hızı sabit diskin kendisinin yazma hızından etkileneceğinden, sabit disk yazma hızı yavaş olduğunda, kayıt teorik değere ulaşamayabilir. speed.It tam oynatma sağlamak için verileri kaydetmek için yüksek kaliteli bir katı hal sürücüsü kullanmanız önerilir kameranın performansına.

Özellikler:

Ares-C PRO kamera ayrıca güneş, ay ve gezegensel görüntüleme için çok iyidir.1 " kare sensörü, kısa fokal refraktörlerle Güneşin ve Ayın tam diskini kolayca yakalayabilir.Ayrıca mozaik işini daha verimli hale getirebilir. 512 MB DDR3 Önbellek

Derin gökyüzü nesnelerini çekerken, sensör eğim plakası, köşelerdeki yıldızları daha yuvarlak hale getirmek için sensör eğim açısını ayarlamak için kullanılabilir.Ares kamera, tüm kullanım senaryolarını yerine getiren hem ön hem de Arka eğme plakası sağlar.

Ana veri portu USB3.0 protokolünü destekler, kamera RAW8 modunda 43fps çalıştırabilir.Görüntüleme ekipmanını gece monte ederken C tipi bağlantı noktasının takılması daha kolaydır.

Okuma Gürültüsü

DDR3 önbelleği ile kamera artık bilgi işlem ihtiyaçları konusunda yüksek taleplere sahip değil, bir USB 2.0 bağlantı noktasına bağlı olsa bile yine de mükemmel performansa sahip olacak.

Ares serisi, kamera kullanımında bir karbon fiber kullanır ve yapısal tasarımında ağırlık azaltma için optimize edilmiştir.Kamera sadece 420 gram ağırlığında ve bu da onu piyasadaki en hafif modellerden biri yapıyor.

Amp Olmayan Parıltı bize çok temiz bir arka plan verebilir, yüksek kaliteli görüntüler elde etmek çok daha kolaydır.

300s @ kazanç = 0, ofset=10, -10 derece, Ares-C PRO kameranın karanlık çerçevesi:

Kılavuzlar indir: Ürün Açıklaması

Okuma gürültüsü ile ilgili olarak, tüm değerlerin gerçek testlerden elde edildiğine ciddiyetle söz veriyoruz.Ve kullanıcılar için, test için Sharpcap 4'ü kullanabilirsiniz. SC4, Sensör Analizi adı verilen bir işleve sahiptir ve okuma gürültüsünü test etmenin çok basit bir yolunu sağlar.

Soğutulmuş kameranın arka parçası 2 Tip-C veri portuna ve 12V DC 5.5×2.1 mm güç portuna sahiptir.

Sony STARVİS teknolojisine dayanan Ares-C Pro (IMX533) kamera, CMOS görüntü sensörlerinde kullanılan arkadan aydınlatmalı piksel teknolojisidir.

Ares-C Pro kamera 73Ke tam kuyuya sahiptir, IMX533 Basic'ten (50ke) neredeyse 1,5 kat daha fazladır.

Ön 3P ve Arka 4P eğme plakası

Bir gelişme olarak, soğutulmuş kameralardaki DDR3 önbelleği 512MB.It veri iletimini dengelemeye ve güvence altına almaya yardımcı olur, çerçevenin düşmesini etkili bir şekilde önler ve okuma gürültüsünü büyük ölçüde azaltır.

STARVİS Teknolojisi

Web sitemizde bir öğretici yazdık:

Karanlık çerçevenin önizlemesi: Pozlama=300s, kazanç=0, ofset=10, sıcaklık=-10℃ STF Pixinsight 1.86'da otomatik Gerdirme

DSO soğutmalı kamera serisi, Player One tarihindeki en gelişmiş ürün serisidir.Projeye 2021'den başlıyoruz, birçok değişiklik ve yeniden inşa yoluyla bu finali yaptık version.It en yeni teknolojimizi ve tasarımımızı herkese getiriyor, bu kamera hattını tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

Bir numaralı oyuncu tarafından üretilen Birinci Oyuncu kameraları, aşırı gerilim ve aşırı akım koruma mekanizmaları aracılığıyla kameranızın ve diğer ekipmanınızın güvenliğini sağlar.Performans

BFL Çözümleri

Ares-C Pro (IMX533) kamera, Oyuncu Bir Astronomi tarafından geliştirilmiştir, bu kamera sadece DSO görüntüleme için harika değildir ve ayrıca güneş ve ay görüntüleme de yapabilir.Sony IMX533 1” kare formatlı renk sensörünü benimseyen Ares-C Pro kamera.3.76 um piksel boyutu , toplam 9 MP (çözünürlük 3008*3008) ve diyagonal 16 mm olan 73ke'lik bir kuyu derinliğine sahiptir .

Ares-C Pro kamera 1 " formatındadır, bu boyut görüntüleme için oldukça büyüktür.

Okuma gürültüsü testi ile ilgileniyorsanız, kendiniz deneyebilirsiniz, ki bu çok basittir.Karanlık akım

Tip-C Veri bağlantı noktası ve Güç bağlantı noktası

Mekanik Çizim

Dahili yüksek yoğunluklu sünger gölgeleme pedi, herhangi bir yan sızıntı olmadan yan yarıklardan gelen ışığı engelleyebilir.Karbon fiber ve hafif

Kare hızı

Soğutma fanının dönüş hızı da ayarlanabilir, varsayılan değer %50 hızdır.

2. LRN (düşük okuma gürültüsü) modu daha düşük okuma gürültüsüne ve daha yüksek dinamiğe sahiptir range.it DSO görüntüleme için daha uygundur.

Arka 4P eğme plakası kamera için alternatif bir parçadır, filtre tekerleği/filtre çekmecesi ve sabit melekli OAG kullanıldığında gereklidir.Ayrıca RASA kullanıcılarının sensör eğim meleğini ayarlaması da uygundur.

Standart Delta-T: 35℃-40℃, ortam sıcaklığı 30℃ olduğunda, fan hızı %100, çiğ ısıtıcı %1 .

Çiğlenme önleyici ısıtıcı

Soğutma Sistemi ve Çiğlenme Önleyici Isıtıcı

Öne Çıkan Son Teknoloji Tasarım

HCG kazançta açık=125.

Amp Olmayan Parıltı

ASCOM penceresinde 3 ayarlanabilir parametre sağlıyoruz: Hedef sıcaklık, Fan Hızı ve Çiğlenme önleyici güç.

Derin Soğutma

Ares cooled serisi yeni bir tasarımla başlıyor!Bu sefer yuvarlak gövdeli, klasik kırmızı ve siyah renk şemalı ve ağırlığı azaltmak ve en yeni görünümü korumak için karbon fiber kullanıyor.Ayrıca sensör eğme plakasını ve çiğlenme önleyici PCB kartını da entegre ettik.Bu tasarım serisi, kamerayı sadece hafif ve havalı değil, aynı zamanda işlevsel hale getirir!

Ares-C PRO (IMX533) kameranın karanlık çerçevesi tamamen "karanlık“, aynı zamanda” Amp Parlamayan" kamera da!

Kamera, TEC soğutma sistemine yeterli güç sağlamak için 12V DC5.5*2.1 mm bağlantı noktasına sahiptir.Soğutmayı açmanız gerekmiyorsa, yalnızca ana Tip-C bağlantı noktasını bağlamanız gerekiyorsa, kamera soğutmasız bir kamera olarak çalışacaktır.Standart Kablo Kullanımı

Tip Monoküler
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Herkül

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız