İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tembellik Bitki Vazo Tutucu Tembellik Masaüstü Vazo Taşınabilir Saksı Masaüstü Bitki Teraryum Hayvan Bitki Vazolar Ekran İçin

₺2 651.55 ₺1 325.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 takım * Tembellik test tüpü Bitki Teraryumu (tembellik süsü*1 ve test tüpü*1 dahil)

Belirleme:

5.Hassas Hediye: İki boyutta üreme tüpü ve ölçümde 6,5*7,5*9 cm olan minyatür bir oluk içeren bu büyüleyici tembellik test tüpü bitki teraryumu ile ailenizi ve arkadaşlarınızı etkileyin.Noel veya herhangi bir fırsat için harika.

Test tüpü boyutu: yaklaşık 3*10 cm/1.2*3.9 in (çap*uzunluk)

Tembellik boyutu: yaklaşık 6.5 * 7.5 * 9 cm/2.6*3.0*3.5 içinde (uzunluk * genişlik * yükseklik)

1.Sevimli Tembellik ile: Bu tembellik test tüpü bitki teraryumu ile bitki yayılımının rahatlatıcı ve ödüllendirici hobisinin tadını çıkarın.Tutucu, bitkilerinizin sevimli ve rahat görünmesini sağlayan tembel bir tasarıma sahiptir.Tüpler tutucuya sıkıca tutturulmuştur, böylece bitkileriniz güvenli ve mutlu bir şekilde büyüyebilir.

2.Çok Fonksiyonlu Tüpler: Bitki yetiştirmek, balık yetiştirmek veya çiçek sergilemek olsun, hepsini yapabilirler.Bu tüpler, taze çiçekler, kuru çiçekler ve hatta yapay çiçekler için evinizi daha güzel hale getiren iyi vazolardır.

3.Kolay Kullanım: Bu tembel şekilli tutucular, bitki koleksiyonunuza tuhaf ve eğlenceli bir dokunuş katar.Tüpleri su veya toprakla doldurabilir ve tutucuların yuvalarına yerleştirebilirsiniz.Kullanımı kolaydır ve evinizin etrafında hareket ederler.

4.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Bu tembellik test tüpü bitki teraryumu reçineden yapılmıştır material.It uzun süre tekrar kullanılabilir ve bitkilerinizin üzerinde asılı bir tembellik ile daha çekici görünmesini sağlar.

Malzeme: Reçine

Tembel hayvanları ve bitkileri sever misin?O zaman bu tembel bitki vazo tutucusunu seveceksiniz!Bu sevimli tutucu, tüpleri güvenli bir şekilde tutmak için tasarlanmıştır, böylece onları suyla, taze ve hatta yapay olarak doldurabilirsiniz flowers.It kullanımı kolay ve dayanıklıdır, böylece uzun süre tadını çıkarabilirsiniz.İster duvara asın ister rafa koyun, bu tembel bitki vazo tutucusu evinize çekicilik ve güzellik katacak.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ambalaj Listesi:

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız