İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

İletişim Ürünleri için Özelleştirilmiş Printed Devre Kartı Elektroniği 6 Katmanlı PCB Kartı

₺2 065.92 ₺2 024.64
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

S1: Cihaz hangi yaşta kullanıma uygundur?Hem erkekler hem de kadınlar kullanabilir mi?

S4: Epilatör çalışırken neden bir ses var?

Hizmetlerimiz

A5: Aşağıdaki koşullara sahip kişiler için önerilmez: 1. Hamilelik veya emzirme döneminde 2. Cilt ışığa alerjidir veya diğer cilt hastalıklarından muzdariptir 3. Dövmeler, sivilce izleri, doğum lekeleri, benler, çiller vb.Gibi düzensiz cilt tonu.4. Bölge. Saç çizgisi saçın bir parçasıdır ve tavsiye edilmez.

A1: Epilasyon etkisi enerji miktarı ile ilgilidir.Düz kafa cilde yakındır, bu da saç köklerinin düşmesine neden olabilir, yüksek enerjili ışık kaynağı alanına daha yakındır, bu da epilasyon etkisini %30-%40 artırır.

S3: Etki bir güzellik salonu ile aynı mı?Ne ilkesi?

Ambalaj ve Nakliye

A6: Evet, sakalın büyüme hızını geciktirmek için periyodik olarak kullanılabilir, ancak erkeklik hormonu salgılanması güçlüdür, saçlar hızlı büyür, etkili olması daha uzun sürer, dişliyi ve kullanım sıklığını uygun şekilde artırmanız önerilir.

A3: Etki benzer, ancak kullanımı kolaydır.Bir güzellik salonuna gitmeden evde epilasyon adımlarını kolayca tamamlayabilirsiniz.Taşınabilir epilasyon cihazı daha kullanışlı ve basittir.Melanin ve saç köklerini yok etmek için PL yüksek enerji kullanın, böylece saç büyümesini engelleyin.6 Kez kullanımdan sonra saçlar önemli ölçüde azaltılabilir ve inceltilebilir ve uzun süreli kullanım uzun süreli tüysüz bir etki sağlayabilir.

S5: Hangi kişiler / parçalar kullanılamaz

SSS

Ürün adı Düşük Prens Özelleştirilmiş Printed Devre Kartı Elektroniği İletişim Ürünleri için 6 Katmanlı PCB Kartı Lehim maskesi rengi Mavi.yeşil.kırmızı.siyah.beyaz.vb Sertifika ROHS / ISO9001 PCB Montaj süreci mevcut Tahta kalınlığı 0.8-3.0 mm bakır kalınlığı 1 0Z /35um Serigrafi beyaz E-test %100 İç ambalaj Vakum paketleme Yüzey Bitirme HASL Taban Malzemesi FR-4

A2: Epilasyon cihazını kullanarak, epilasyonun her bölümünden (kol gibi) sonra ışık düğmesini bırakın, epilasyon kısmına ikinci bir buz kompresi uygulayın ve ardından tüyleri çıkarmaya devam edin, bu da donma etkisini koruyabilir.

S6: Erkekler için uygun mu?

A4: Cihazın çalışması ısı üretecektir.Donmayan epilasyon aleti ile karşılaştırıldığında, içinde bir ısı yayma sistemi vardır, bu nedenle egzoz havasının sesi duyulur, bu da deneyimi etkilemez.

ürün açıklaması

S2: Epilasyon sırasında donma noktası nasıl korunur?

Yüzey işlemi daldırma
Katman sayısı 6 Kat(1+4+1)
Tedarikçi Tipi Fabrika kaynağı doğrudan
Ürün adı Otomatik Motor PCB Kartı
Dk. Delik Boyutu 0,2 mm
Dk. Çizgi Genişliği 0,228 mm
Tip ev aletleri pcba
Menşe Yeri Guangdong, Çin
Dk. Satır Aralığı 0,203 mm
Bakır Kalınlığı Delik
Levha Kalınlığı 1.6 mm
Kaynak Anakara Çin
Temel Malzeme FR-4
Model Numarası XWS-4611
Boyut 190mm*150mm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız