İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çocuklar için okul Öğle Yemeği Kutuları Yalıtımlı Çanta Öğle Yemeği Kutusu Öğle Yemeği Çantaları Kızlar için Çanta Yemek Kutuları için Büyük Kapasiteli Gıda Çantası İş için

₺4 407.10
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

4.Büyük Kapasite: Bu öğle yemeği çantası kompakt bir görünüme sahiptir, ancak büyük bir kapasiteye sahiptir, bu da öğle yemeği kutunuz, atıştırmalıklarınız, meyveleriniz ve hatta biberonlarınızla eşleştirmek için mükemmeldir.Günlük ihtiyaçlarınızı karşılayın.

Uygulanabilir Senaryo

Ürün Performansı

Mağazamız özelleştirmeyi destekliyor.Adınızı, kimliğinizi, favori fotoğraflarınızı ve desenlerinizi üzerine yazdırabilirsiniz.Kendi benzersiz çantanızı yaratmaya hoş geldiniz.

2.Fermuar Tasarımı: Öğle yemeği çantası sağlam bir fermuar, güçlendirilmiş sap ve iyi işçilik dikişi ile birlikte gelir.

1.Yalıtım Malzemesi: Öğle yemeği çantası, yükseltilmiş alüminyum folyo astarlı, sızdırmaz, temizlenmesi kolay polyesterden yapılmıştır ve yiyecekleri uzun süre taze tutabilir.

3.Hafif ve Taşınabilir: Hafif, büyük kapasiteli, taşıması kolay ve taşıması kolay.

Mobil yaşam tarzınız için mükemmel, iş, piknik, açık hava barbeküleri, yemek yönetimi, spor salonu, seyahat, alışveriş ve diğer birçok fırsat için ideal bir seçimdir.

Menşe Yeri Çin (Anakara)
Kaynak Anakara Çin
CN Guangdong
Malzeme Polyester

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız