İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

En iyi fırsatlar Kişisel Alarm Şarj Edilebilir Su Geçirmez Acil Kendini Savunma SOS Uyarısı Tecavüz Düdük Güvenlik Siren Kadınlar Çocuklar İçin Yaşlı

₺267.74 ₺157.98
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

İKİ ALARM modu: SOS düğmesine iki kez basın veya zinciri cihazdan çekin ( SOS düğmesine uzun bastığınızda veya zinciri taktığınızda alarm kapalıdır) - Alarmı açtığınızda (Her iki durumda da),LED yüksek sesli alarm sesi eşliğinde yanıp söner - 125db KİŞİSEL ALARM: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: Acil durum alarmı: alarm, sizi bir alarmdan korumak için dikkat çekmek için 130dB yüksek ses çıkarabilir. emergency.In ek olarak, sesler tam güçte 50 dakika sürekli kulak delme alarmı sürebilir.

IP44 SU GEÇİRMEZ: Benzersiz tasarım malzemesi su geçirmezdir ve alarmınızı yağmurlu günlerde veya kazayla daha dayanıklı hale getirir.

Boyut: 70 * 36 * 17mm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 * USB veri kablosu

renk: Pembe

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Malzeme: PC + ABS

Paket içeriği:

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Şarj edilebilir KİŞİSEL ALARM: Şarj kablosunu dahil edin, gücü bittiğinde her yerde şarj edebilirsiniz, ürünü daha verimli ve kullanışlı hale getiren devridaim şarj edilebilir bir bataryaya sahiptir.

Taşınabilir: Güvenlik alarmlı anahtarlık,kolay saklama ve taşıma için taşınabilir bir boyuta sahiptir; Kadın çantalarına,sırt çantalarına,okul çantalarına,kemer halkalarına,valizlere,anahtarlara, köpek kemerlerine vb.Takılabilir; Ve uçaktayken bile alabilirsin.Öğrenciler,yaşlılar,çocuklar,kadınlar,gece çalışanları,gece koşucusu vb.Gibi her yaştan insan için uygundur.

1 * alarm

ÇOK FONKSİYONLU LED ışık: LED ışıkları ile 2 mod her zaman ışık ve yanıp sönen ışık - Karanlık koridorda yürürken her zaman ışık acil durum ışığı olarak kullanılabilir;Geceleri seyahat,yürüyüş,kamp ve köpek yürüyüşü için de kullanabilirsiniz. - YANIP SÖNEN ışık artan güvenlik faktörü.Alarmı çektiğinizde, LED yüksek sesli alarm sesi ve göz kamaştırıcı flaş ışıkları eşliğinde flaş modunu açacaktır, ses yakındaki insanları çekerken parlak ışık yerinizi daha hızlı bulabilir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız