İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

QC2. 0 3.0 hızlı şarj protokolü fabrika test güç tetik kurulu yem 5V 9V 12V otomatik test

₺525.64 ₺262.72
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1.Güç kaynağı, QC2.0/3.0/4.0 olabilen QC protokolünü desteklemelidir

2. Kilit açma düğmesi işlevini kapatın.Kilitlendikten sonra, düğme voltajı değiştiremez.Kilitleme yöntemi, geçiş anahtarını 9V'A çevirmek, düğmeyi basılı tutmak ve ardından tekrar açmaktır.Düğmeyi kaydedin ve mor ışık (kırmızı ve mavi ışık) yanana kadar 6 saniyeden fazla basılı tutun.Aynı yöntem kilidini açmak için kullanılır ve mavi ışık yanana kadar gücü açık tutun.Takılı bir kilit varsa, geçiş anahtarı 5V konumundayken, geçici olarak kilidini açmak için açmak için düğmeyi kısa basın ve basılı tutun (3 saniyeden az).Bu noktada, düğmeye basmak voltajı değiştirebilir.

1.Yüksek akım giriş / çıkış arayüzü, yüksek akım USB erkek ve dişi konektörler, ikinci sınıf ürünler.

Tedbirler:

Akım: 5A

5.Kurul, teknik onay alınmadan değiştirildi.Mağazamız teknik destek veya satış sonrası hizmetten sorumlu değildir.

6.Güç kaynağı tarafından desteklenen maksimum voltaj, aldatmanız gereken voltajdan azsa, aksi takdirde aldatmanın başarısız olmasına neden olur.

Hızlı anahtarlama 5 V/9 V/12 V anahtarı

QC tuzağı yalnızca voltajı aldatmaktan sorumludur ve akımla ilgili ayar işlevi yoktur.QC2.0/3.0 protokolünde akımla ilgili bir yapılandırma yoktur ve akım tamamen yük ve güç kaynağı tarafından belirlenir.Modülümüz 5A akımı geçebilir.

3.Yükünüzün gücünün, güç kaynağınızın gücünden daha az olup olmadığını bilin.Aksi takdirde, aşırı yük güç koruması ve yem birbiriyle ilişkili değildir.

4.Yeterli malzeme, koruma ile yüksek basınca dayanıklı, uzun USB, çizilmesi veya ürüne dokunması kolay değildir.

Geçiş yapmak için 5V/9V/12V/15V/20V düğmesine basın ve üst düzey sürüm bu voltajı 10 gruba kadar destekleyerek kendi başına yapılandırabilir

Voltaj çıkışı algılama, düşük voltaj gösterge ışığı yanıp sönme istemi.

Bağlantı noktası değiştirme ayarı: geçiş anahtarı yalnızca vites 5V olduğunda, iletişim Baud'u 9600 olduğunda ve veri formatı ASCİl numarası+bir satır başı olduğunda kullanılabilir.Sayı aralığı 50-200'dür ve 2'nin katıdır (5V-20V voltajına karşılık gelir).Güç yanıtının zaman gerektirdiğini ve komut aralığının en az 1 saniye olması gerektiğini lütfen unutmayın

Farklı renkli LED ışıklar farklı voltajları gösterir

Yüksek akım giriş / çıkış USB arayüzü

1X yem

Paket şunlardır:

ürün açıklaması:

1. Güç açık, desteklenen en yüksek voltaja ulaşılana ve desteklenen en yüksek voltajda korunana kadar otomatik olarak düşük voltaj atlama testine girecektir.Anahtarlama yöntemi, geçiş anahtarını 12V konumuna getirmek, düğmeyi basılı tutmak ve ardından tekrar açmaktır.Sarı ışık (kırmızı ve yeşil aynı anda yanar) yanana ve kapatmak için aynı yöntem kullanılana kadar kaydet düğmesini 6 saniyeden fazla basılı tutun.Yeşil ışık yanana kadar gücü açık tutun.

2.Altın kaplama kontaklar, iyi temas, dayanıklı.

Bu ürün, çok sayıda ürünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış çok işlevli bir QC yemidir. customers.It karmaşık araştırma ayarlarına ihtiyaç duymadan 5V/9V/12V'Yİ hızlı bir şekilde tuzağa düşürebilir ve ayrıca düğmeler aracılığıyla daha fazla voltaj talebini karşılayabilir.Fabrika yaşlanma testi için çok uygun olan düğmeler aracılığıyla otomatik test işlevini de değiştirebilirsiniz.Daha fazla işleve ihtiyaç duyan müşteriler için, yüksek performanslı yongalar kullanarak, özel voltaj, döngü süresi vb.Bilgisayarlar aracılığıyla daha fazla işlev yapılandırmalarına olanak tanıyan üst düzey bir sürüm başlattık.Tüm ürünler hafıza fonksiyonlarıyla birlikte gelir.

Yüksek yapılandırma sürümü, seri port üzerinden voltajı hızlı bir şekilde ayarlayabilir

Tuş ayarları (hem normal hem de üst düzey yapılandırmalar için geçerlidir):

Yüksek yapılandırma seri port ayarları ve bilgisayar ayarları:

40 V yüksek gerilim dayanım, arayüz ESD koruması

4.Kullanmadan önce, ekipmanın yanmasına neden olabilecek kazara çalışmayı önlemek için zamanın çıkış voltajının uygulanan elektrikli ekipmanın voltajına uygun olup olmadığını onaylayın.Aksi takdirde, sonuçlar kendisi tarafından karşılanacaktır.

2.Elektrikli cihazlar cep telefonu, tablet olamaz, etc.Is telefon hızlı şarj oluyor mu?Bu modülün eklenmesi kullanışlı değildir ve hızlı şarj için gerekli değildir.

Üst düzey sürüm, 10 sete kadar voltajı özelleştirebilir

5.LED gösterge ışıkları ile farklı LED ışık renkleri farklı voltajları gösterir.

Basit temel işlemler için lütfen resme bakın.Karmaşık işlevleri kullanmanız gerekmiyorsa, lütfen aşağıdaki girişi dikkate almayın.Düğmenin yalnızca geçiş anahtarı 5V konumundayken kullanılabileceğini unutmayın.Yeniden kullanım işlevi aşağıda sunulmuştur:

Voltaj: 5 V / 9 V/12 V/15 V / 20 V (değiştirilebilir)

Özellikler:

Otomatik yoklama testi, voltaj algılama, fabrika yaşlanma testi için uygundur.

3.Akıllı otomatik test elde etmek için yüksek performanslı işlemcileri seçin.

Bilgisayar ayarları: Zengin işlevlere sahip ve çalışması önerilen bilgisayarın üst bilgisayarı ile birleştirilmesi gerekir.

Parametreler:

Yapılandırılabilir parametreler, bellekli voltaj

Aksesuar Türü Şarj Cihazı Aksesuarları
Marka Adı okkik
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız