İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

AMOLED yedek LCD S22 Ultra 5G ekran, onarım parçaları için çerçeve ile SM-S908, SM-S908B sayısallaştırıcı dokunmatik ekran bileşenleri

₺61 249.41 ₺42 874.49
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【Paket Listesi】1x Ekran, 1x Temperli Cam, 1x Açılış Aracı Kiti, 1x Bant

1. Ürünün iyi durumda olup olmadığını kontrol edin ve daha önce test edin installation.Do test sırasında koruyucu filmi veya etiketleri çıkarmayın.Statik sorunlara dikkat edin.

- Malzeme: Orijinal

2. Ekran çok kırılgan bir ürün olan camdır.Kurulumdan önce test edilmesi şiddetle tavsiye edilir

【Çerçeveli】 Çerçeveli ekran, Dokunmatik Ekran、LCD Ekran ve Çerçeve ile birleştirilmiş bir ekrandır.Çerçeveli ekranın kurulumu kolaydır ve olması kolay değildir damaged.It "çerçeveli ekran"ı seçerseniz daha az risklidir, sadece basit bir araç kullanın, kendiniz değiştirebilirsiniz

ürün açıklaması:

【Kalite garantisi】 Tüm ürünlerimiz kesinlikle QC sevkiyat öncesi test edilmiştir, %100 bozulmadan.Ekranda çizik, ölü bölge, nokta pikseli veya çizgi olmadığından emin olun.Yüksek renk doygunluğu, yüksek çözünürlük, geniş renk gamı ve pürüzsüz el hissi.

-Model Numarası: SM-S908, SM-S908B

【Parametreler】 Samsung Galaxy S22 Ultra 5G ekran değiştirme, 6.8 inç, 1440x3088 piksel için lütfen satın almadan önce telefon modelinizi onaylayın.

-Uygun İçin: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G LCD Ekran Dokunmatik Ekran Digitizer Çerçeve Meclisi Değiştirme Kitleri

【Orijinal ekran】 Bu ekran değiştirme, yüksek kaliteli malzemeler kullanarak orijinal ekrana aittir, kalite hücre içi ekrandan daha iyidir.Orijinal ekranın parmak izi tanıma işlevi vardır, hücre içi ekran not.It orijinal ekranı satın almanız önerilir.

Kurulum Önlemleri:

3. Kabloyu bükmeyin.Kurulum ve test sırasında LCD kablosunun bükülmediğinden emin olun.90 Dereceden büyük eğrilikler siyah bir görünüme neden olur.

4. Kurulum sırasında telefonunuzda siyah ekran varsa, açma / kapatma tuşunu ve ses seviyesi tuşunu aynı anda basılı tutun.Telefon titriyorsa, bunun nedeni ana hattın düzgün kurulmamış olmasıdır.Ardından ürünü yeniden yükleyin.

Ekranımız Yüksek Kaliteli LCD Ekran dokunmatik ekran Digitizer Çerçeve Meclisi Değiştirme Kitleri Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

- Çözünürlük: 1440x3088 piksel

- Boyutu: 6.8 inç

5. Bakımda profesyonel değilseniz veya elektronik ekipmanı tamir etme konusunda deneyiminiz yoksa, ekranı kendiniz değiştirmenizi önermiyoruz.Zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olması için bir tamirhaneye götürün.Veya YouTube platformunda ilgili kurulum videosunu bulun ve yüklemek için kurulum adımlarını izleyin.

LCD Kiti Evet
Malzeme AMOLED
Tip LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
Çözünürlük Oranı 3088 x 1440 piksel
Ekran Çözünürlüğü 2560x1440'nın sohbeti
Parlaklık 1750nits'nın sohbeti
Uyumlu Marka Samsung
Diğer ekran özellikleri Kablosuz
Model Numarası Samsung Galaxy S22 Ultra S23 Ultra
Paket Boyutları 756x402x114 inç
Ürün Ağırlığı 49 ounces
Dokunmatik Ekran Tipi Kapasitif Ekran
Marka Adı DİKELANG'IN
Kaynak Anakara Çin
Ekran > 3"

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız