İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Orijinal 3.5 inç LCD ekran LB035Q02-V0.3 Model No.:DF03502-04-001 ücretsiz kargo

₺872.28 ₺628.07
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce benimle iletişime geçin, sizin için çözmeye çalışacağım.Benimle iletişime geçmeden önce olumsuz geri bildirim kabul edilemez.

Sıcak ipuçları

Memnuniyet ve Geri Bildirimler

Nakliye ücretleri iade edilmez.

Teslim süresi yaklaşık:

1. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, alınan ürünleri değiştirebilirsiniz, ancak siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz ,ancak yapılan tüm ek nakliye ücretini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal hallerinde tutulmalıdır .

1. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde ödenmelidir .

DHL Express tarafından sevk (gelmesi 3-6 iş günü gerekir)

Doğu Avrupa 16-30 iş günü kadar sürebilir.

3. Tüm nakliye yöntemleri için takip numarası sağlayacağız.Resmi wesite'lerinden takip edebilirsiniz.

Kanada 7-25 iş günü.

Değişim alıcının yanlış parça siparişi vermesi nedeniyle, alıcının 2 yollu nakliye ücreti ödemesi gerekir.

6. Tüm alıcılar DHL,UPS veya Fedex tarafından uzak alan hizmeti için ekstra ücret ödemelidir, ancak ems'ye gerek yoktur .İade ve Değişim

göndermeden önce bunları kesinlikle test edeceğiz.Biz sadece ücretsiz kargo ile düz posta ile paket göndermek, DHL/UPS/FEDEX Express istiyorsanız, lütfen bana ulaşın, sizin için nakliye maliyetini hesaplayacağım.

İade ve geri bildirim

2. Ödemenizi aldıktan sonra 3 iş günü içinde malların teslimatını yapacağız

4. Brezilya'dan alıcılar, DHL veya ups'i seçerseniz önceden CPF numarası sağlamalıdır, aksi takdirde EMS ile göndermemiz gerekir.

biz sonra 1-3 iş günü içinde gemi olacak paying.as nakliye süresine göre,genellikle farklı ülkeler için farklı olacak ekonomi nakliyesi için 7-30 gün olacaktır.

İade edilen ürünlerin tümü orijinal ambalajında ve iyi durumda olmalıdır.

Amerika Birleşik Devletleri / Birleşik Krallık / Avustralya 7-14 iş günü.

3. Değişim kısmı için iade edilen parçayı alır almaz göndereceğimizi lütfen unutmayın

2. Arızalı veya yanlış sevk edilen malları değiştirmek isterseniz, malları aldıktan sonra lütfen 3 gün içinde bizimle iletişime geçin .

2. Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Teşekkür ederim

Geri dönmeden önce tüm iadeler bildirilmelidir.

1. Gönderim adresinizin ve telefon bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun .

2. Lütfen alıcı bilgilerinizi doldururken bize tam adınızı ve telefon numaranızı bıraktığınızdan emin olun, böylece nakliye şirketi sizi kolayca alabilir !

1. Herhangi bir hata durumunda lütfen makinenizi açın ve parçanın tam olarak ihtiyacınız olan parça olduğunu onaylayın .Herhangi bir zamanda sizin için burada olduğumuzdan emin değilseniz !

3. Alıcı tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya vergiden sorumludur. country.In siparişinizi ithalat üzerine vergiden muaf tutmanızı sağlamak için, bunu bir olarak ilan edeceğiz ?HEDİYE Mİ?yoksa ?Örnek mi?daha düşük bir değerle.Bu düşük fiyat, ödediğiniz toplam fiyatı veya ürünün piyasa fiyatını yansıtmaz ve farklı tarife kurallarına sahip ülkeler için geçerli olmayabilir.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcı sorumluluğundadır .Nakliye ve Taşıma

2. HK POST, SG POST, DHL, FEDEX, TNT, UPS ve EMS mevcuttur .

Satın alma işleminizden memnunsanız, lütfen öğeyi aldıktan sonra bize olumlu geribildirim bırakın ve geri bildirimi size iade edeceğiz.

3. Parçanın zaten ülkenizde olduğu bilgisini alır almaz teslimat için lütfen yerel posta ofisinizle iletişime geçin !

Fransa / İspanya / Almanya 7-20 iş günü sürebilir.

1. Görüşleriniz işimiz için çok önemli olduğundan?s geliştirme, biz içtenlikle bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. sadece 1 dakika sürer.

Alıcı, paketi aldıktan sonra 7 gün içinde iade edilen tüm ürünleri satıcıya bildirmelidir.Satıcıyı 7 günden daha uzun süre bilgilendiren herhangi bir şartı reddetme hakkımızı saklı tutarız.

4. Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % Memnuniyet kararlıyız .ödeme koşulları

İtalya / Brezilya / Güney Amerika 30-50 iş günü kadar sürebilir.

5. HK/SG post hariç sadece Rusya alıcıları için EMS kullanın .

Nakliye hakkında:

İade posta ücreti ve sigorta ücreti, iade veya yeni gönderi için iade edilmez.

İşlemin veya ürünün sonucuyla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geri bildirimlerle yanıt vermeyin.davanızı en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Sizi teşvik etmek için 1 olumlu geribildirim için 1 $ kupon sunacağız. bir sonraki alışverişinizde etkili olacaktır .Tek yapman gereken bize kayıtları göstermek .

Ekran Boyutu 7 İnç
Ekran Tipi Kapasitif Ekran
Ürün Tipi Tablet LCD
Model Numarası Model Numarası.
Uyumlu Marka Evrensel
Marka Adı htytech'in

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız