İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Elektrikli Scooter 36V 20A motor kontrolörü ve Pano Ekran Paneli Kiti Hız Kontrol Cihazı Ser HX X7 E-scooter Aksesuarları

₺1 058.62 ₺730.50
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Belirleme:

Paket içeriği:

3. Yüksek Stabilite ve Hassasiyet: Elektrikli scooter motor kontrolörü, sabit hız ve frenleme ve yön değişikliklerinin hassas kontrolünü sağlar.

Not:

Öğe Türü: Elektrikli Scooter Denetleyici Seti

Gerilim: 36V

4. Alüminyum Alaşım: Elektrikli scooter kontrol seti, sağlam ve dayanıklı, uzun ömürlü birinci sınıf alüminyum alaşımlı malzemelerden yapılmıştır.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Uygulanabilir Model: HX X7 Model Scooter Denetleyicisi için

1 xDashboard

5. Kolay Kurulum ve Sökme: Elektrikli scooter kontrol kitinin kurulumu ve sökülmesi kolaydır, güçlü uygulanabilirliğe, basit kullanıma ve rahat kullanıma sahiptir.

2. Uygulanabilir Model: Scooter motor kontrolörü seti, HX X7 model scooter kontrolörü için mükemmel bir şekilde uygundur, lütfen satın almadan önce model numarasını onaylayın.

Brüt Ağırlık: 279g / 9.8 oz

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 X Elektrikli Scooter Denetleyicisi

Özellik: 1. Dahili Devre Koruması: Scooter kontrolörü, motorun dahili devrelerinin termal aşırı yüklenmesini önleyebilen mükemmel bir ısı dağılımı fonksiyonuna sahiptir.

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Uygun HX X7 için
Kaynak Anakara Çin
Gerilim 36 V 20A
Model Numarası HX X7 için
Kalıp Motor Kontrol Cihazı ve Gösterge Paneli
Tip motor kontrolörü

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız