İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Geri Brace Erkekler Kadınlar için, Alt Sırt Ağrısı Rahatlama 5 Kalır, Bel Lomber Alt Sırt destek kemeri Çift Ayarlanabilir Askıları ile

₺815.95 ₺424.37
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kadınlar ve Erkekler için Alt Ayraç Ayracı: sırt ağrısı çekenler için sevgiyle yapılmış bir ürün.Tüm bu sırt ağrısı giderici ürünler arasında, kadınlar ve erkekler için sırt destek kemeri.

Sırt desteği, erkekler için bel ağrısını hafifletir ve women.It bel tarafına yerleştirilmiş 3 Hafızalı alüminyum direk ve 2 PVC direk içerir, sırtınızı indirmek için 360° daha güçlü dikey destek sunar.

【 BEL ağrısına elveda DEYİN 】 Sırt desteği, bel tarafına yerleştirilmiş 3 bellek alüminyum kalış ve 2 PVC kalış içerir, düşürmek için 360 ° daha güçlü dikey destek sunar back.It bel, skolyoz, bel fıtığı, siyatik ve kas ağrısından anında ağrı kesici sağlar.

Bu öğe hakkında

【 NEFES alabilen ve rahat】 Kadınlar ve erkekler için sırt desteği, bebek kıyafetleri için kullanılan nefes alabilen kumaşlardan ve yüksek dereceli PVC malzemeden yapılmıştır, mükemmel uyum, nefes ve comfort.It cildinizi çizmez veya giysilerinize zarar vermez.Giysilerinizin altına giydiğinizde, size bebek cildi gibi nihai yumuşak dokunuşu verir, içten giyinmek için mükemmeldir.

【 SIRT yaralanmalarını önleyin】 Sırt desteği, her şeyi yerinde tutan 5 sağlam destek desteğine sahiptir ve iki elastik kayış, ağırlık kaldırma, uzun süre ayakta durma veya oturma, ev işi yapma, spor yapma, çalışma, vb.

【 Özelleştirilmiş bir uyum ile 】 Sırt destek kemeri, 2 ekstra elastik kayış ve yükseltilmiş cızırtılı olmayan yapışkan velcro ile donatılmıştır ve farklı sıkıştırma seviyelerini ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza olanak tanır. body.It ağrı veya ağrı hakkında endişelenmeden yürümenizi, oturmanızı, bükülmenizi veya gerilmenizi sağlar. discomfort.It bir hareket özgürlüğünüzün tadını çıkarmanız için iyi bir yardımcı!

Kadınlar / erkekler için sırt destek kemerimiz, sırtı önlemek için alt sırtın etrafına ekstra sıkıştırma eklemek üzere tasarlanmış 2 elastik kayış içerir injuries.It ayrıca sırt kemerini takarken bel kaslarının ağrısını, disk herniasyonunu, siyatik, skolyoz vb.Hafifletir.

Uygulanabilir İnsanlar Yetişkin
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı SPRRTOR'UN

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız